Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η επιχείρηση εξαγοράς του λαού της Κρήτης και ιδιαίτερα της νεολαίας από την άθλια συγκυβέρνηση και το ΝΑΤΟ. Στα Χανιά με έγγραφο που στέλνει το ΝΑΤΟ προς όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Χανίων και στους συλλόγους εκπαιδευτικών, προσφέρει χορηγίες σε αναλώσιμα, μηχανήματα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης, ζητώντας από όποιο σχολείο τις αποδεχτεί, να δηλώσει δημόσια ευχαριστήρια προς το ΝΑΤΟ, το Πεδίο Βολής Κρήτης και τους Γερμανούς στρατιώτες του ΝΑΤΟ που εκπαιδεύονται στο Πεδίο Βολής.


Στα τέλη της δεκαετίας 1940-1950 οι ελληνικές κυβερνήσεις της εποχής και η αμερικανική πρεσβεία με ένα κουτί εβαπορέ, ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα παπούτσια και ένα φορεματάκι δεύτερο χέρι επιχειρούσαν να κάμψουν τα αντιαμερικανικά αισθήματα του λαού μας και το μίσος κατά του φασιστικού-βασιλικού καθεστώτος.
Σήμερα, με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους Ε.Ε. και ΔΝΤ, κυβέρνηση και τοκογλύφοι σπέρνουν την υποδούλωση της εργατικής τάξης και την ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού, αλλά με τη φιλανθρωπία της Βαρδινογιάννη, του ΣΚΑΙ, της εκκλησίας και των επιχειρηματιών καλλιεργούν κλίμα «εθνικής ενότητας». ΝΑΤΟ και Γερμανία, ασκούνται στα πεδία βολής της ελληνικής επικράτειας ετοιμάζοντας τις νέες εκστρατείες και παράλληλα με μια χυδαία επιχείρηση εξαγοράς επιδιώκουν να κάμψουν τα αντιαμερικανικά και αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού μας, που δεκαετίες τώρα στάθηκε απέναντι στους πολέμους και τις βάρβαρες εισβολές τους.

Καλούμε τους νέους, τους εργαζόμενους και τους συλλόγους των εκπαιδευτικών το χαρτί του ΝΑΤΟ και των Γερμανών να κάνουν πατσαβούρι και να τους το τρίψουνε στη μούρη.

Απαιτούμε:

Να μη συμμετάσχει η Ελλάδα με κανέναν τρόπο στους νέους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Να μην παραχωρηθεί ούτε γη, ούτε αέρας, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών, μετατρέποντας την Ελλάδα και πάλι σε ορμητήριο. Να μη χρησιμοποιηθεί η βάση της Σούδας. Να κλείσει τώρα! Να αποχωρήσει άμεσα η χώρα μας από ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Να επιστρέψουν τώρα τα ελληνικά στρατεύματα που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές εκτός συνόρων. Να ακυρωθούν οι στρατιωτικές συμφωνίες της χώρας μας με το Ισραήλ. Ούτε ένα ευρώ για εξοπλισμούς.


Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό να μην προσφέρει καμιά υπηρεσία στο ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το κράτος δολοφόνο Ισραήλ.
Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την Ανατροπή της κυβέρνησης και της ταξικής πολιτικής, ενάντια στα Μνημόνια, σε Ε.Ε-ΔΝΤ και ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.             6932 955437       diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου