Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΠ .( Όμορφος καιρός, ο καιρός του χάους! Αλληλοκαρφώματα ΕΥΠατζήδων)!



φωτ. Οδοφρ.
Μία ευχάριστη παραφωνία αποτελεί η ΕΥΠ τα τελευταία χρόνια μέσα στο γκρίζο τοπίο της χώρας μας. Έχοντας απαλλαγεί από την υπόδικη σήμερα διαπλοκή, έχει προσφέρει τα μέγιστα τουλάχιστον όσον αφορά το εσωτερικό.
Έχουμε δει να βρίσκεται η υπηρεσία αυτή πίσω από όλες τις μεγάλες υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το οικονομικό έγκλημα, το ποινικό έγκλημα καθώς και την τρομοκρατία. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι γίνεται με τους εξωτερικούς κινδύνους, ελπίζουμε και ευχόμαστε όμως ανάλογη αποτελεσματικότητα και εκεί.
Πριν από έναν χρόνο περίπου είδα εδώ στο zougla να διαφημίζεται το kostasxan (ας μιλήσουμε επιτέλους) του Κωνσταντίνου. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι στην σελίδα που έγραφε για την ΕΥΠ, κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετά από έναν χρόνο συχνής παρακολούθησης βεβαιώθηκα ότι στην σελίδα αυτή προωθούνται καμουφλαρισμένα επιδιώξεις μιας ομάδας ανθρώπων της ΕΥΠ, οι οποίοι σήμερα είναι όλοι υπόδικοι και μερικοί μάλιστα βρίσκονται σε αργία, προεξέχοντος κάποιου Κ.Α., με σκοπό, πιθανόν επηρεασμό της Διοίκησης της ΕΥΠ και της Δικαιοσύνης ώστε να βγούνε λάδι. Έχω κρατήσει μεγάλο αρχείο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας (12 μηνών περίπου και αν χρειαστεί θα το δημοσιεύσω), όπου φαίνεται καθαρά το παιχνίδι που παίζεται εκεί (για παράδειγμα πριν λίγους μήνες προέτρεπαν την σημερινή Διοίκηση της ΕΥΠ να αποκαταστήσει τους διωκόμενους, όπου διωκόμενοι όπως προέκυπτε από τις συνέχειες και τα σχόλια της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ήταν όλοι οι υπόδικοι).
Όταν γνωστοποίησα τις διαπιστώσεις μου από τα γεγονότα και τα στοιχεία (έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στον τύπο) στον υπεύθυνο της σελίδας Κωνσταντίνο, αυτός προφανώς ερχόμενος σε αδυναμία να τα αντικρούσει τα έπνιξε, αλλά παράλληλα συνέχισε τα ίδια. Αναγκάστηκα λοιπόν να τα ανεβάσω στο φιλόξενο zougla. Ο κος Κωνσταντίνος πανικόβλητος απάντησε στην σελίδα του με ένα κατεβατό από αναλήθειες, ασυναρτησίες και απειλές. Είμαι αναγκασμένος να απαντήσω ξανά μέσω του zougla ελπίζοντας κάποιος εισαγγελέας να τον μαζέψει και να μην χρειαστεί να επανέλθω.


Κε Κωνσταντίνε

Δεν αναρτήσατε τις διαπιστώσεις μου και εφόσον κρύψατε την εικόνα των όσων ισχυρίζομαι από τους επισκέπτες της σελίδας σας, στην συνέχεια με κατηγορήσατε για ότι θέλατε εσείς. Το πόσο δεοντολογικό και αντρίκιο είναι αυτό, είναι ένα ερώτημα. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς γι’ αυτό το προσπερνώ. Είμαι αναγκασμένος όμως να σας ξεσκεπάσω για δεύτερη φορά. Τι αναφέρω και δεν αναρτήσατε:
• Περίπτωση Γεωγραφικού Συστήματος. Ξεκάθαρη απάτη έναντι του Ελληνικού Δημοσίου και της ΕΕ. Είναι ήδη προφυλακισμένος ο προμηθευτής και βρίσκονται κατηγορούμενοι για κακούργημα 13 υπάλληλοι της ΕΥΠ μεταξύ των οποίων και ο περιβόητος Κ.Α. σαν υπεύθυνος έργου. Αυτά έχουν βγει στις εφημερίδες αρκετές φορές, με την μεγαλύτερη ανάλυση όπου κατάλαβα και τι είναι το γεωγραφικό, σε κάποιο από τα περασμένα τεύχη του περιοδικού HOTDOC. Η πλευρά του Κ.Α. για το θέμα αυτό (την άποψη αυτή την προβάλατε και εσείς κε Κων/νε), είναι ότι δήθεν όλα αυτά είναι σκευωρία των Αμερικάνων επειδή το λογισμικό του συστήματος είναι Ρωσικό. Έλα όμως που το συγκεκριμένο λογισμικό μπορεί να το αγοράσει ο καθένας μέσω internet με 300Ευρώ περίπου.
Επίσης στην υπόθεση αυτή κε Κωνσταντίνε προβάλατε με έμφαση δικαστική απόφαση που δικαιώνει τις εταιρείες λόγω τυπικού λάθους σε κάποια επιτροπή (δεν έχει σχέση με την ουσία της υπόθεσης) του προηγουμένου Διοικητή της ΕΥΠ, σαν δικαίωση του Κ.Α., ποτέ όμως δεν γράψατε πως η Δικαιοσύνη παραπέμπει τελικά τον Κ.Α. και τους υπόλοιπους με τις κατηγορίες της απάτης σε βαθμό κακουργήματος προς το Ελληνικό Δημόσιο και την ΕΕ.
• Περίπτωση Οτσαλάν. Όταν ο Λαός μας συγκλονιζόταν και ένοιωθε ταπεινωμένος από τα συγκεκριμένα γεγονότα, πολλοί θα θυμούνται και από την TV και από τις εφημερίδες κάποιον πρόεδρο συνδικαλιστή της ΕΥΠ (τον Κ.Α.) που προσήλθε στην Βουλή και παρέδωσε επιστολή όπου έβγαζε άχρηστο τον ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ, για να κρύψει την αχρηστία αυτών που χειρίστηκαν την υπόθεση τότε. Θυμάμαι ότι και ο Καλεντερίδης στο βιβλίο του αναφέρει τον Κ.Α. Τότε το Ρωσικό λογισμικό ο Κ.Α. το είχε ξεχάσει στην τσάντα των Αμερικάνων!!!
• Υπόθεση Κολλεγίου. Ο Κ.Α. είχε και ένα κολλέγιο όπου έπαιρνε χρήματα από φίλους του και υπαλλήλους και τους έδινε πλαστά πτυχία. Είναι κατηγορούμενος και εκεί έπειτα από καταγγελίες φίλων του. Εδώ ο Κ.Α. βρήκε μια δικαιολογία ότι το κολλέγιο ήταν βιτρίνα για επιχειρήσεις στα Σκόπια, άποψη που την προβάλατε καμουφλαρισμένα πολλές φορές και εσείς κε Κωνσταντίνε με πολύ φαντασία και σασπένς. Και η περίπτωση αυτή είχε βγει στα ΜΜΕ, μάλιστα θυμάμαι ότι κάποιος πολίτης επώνυμα σε κάποια εφημερίδα είχε καταγγείλει ότι ο Κ.Α. γνωρίζοντας ότι η σχολή του, που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, τον πίεζε και τον απειλούσε για να του την πουλήσει και να φτιάξει το κολλέγιο.
• Ο Κ.Α. είναι υπόδικος και για κατασκοπία σε βαθμό πλημμελήματος, διότι για τα απόρρητα έγγραφα που πιάστηκε να έχει παράνομα στην κατοχή του, δεν βρέθηκε ο παραλήπτης. Στην δεύτερη περίπτωση θα ήταν κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος. Και για την περίπτωση αυτή έχουν γραφεί πολλά στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο.
• Μήνες τώρα σκίζεται τα ιμάτιά σας ότι δεν γνωρίζεται τον Κ.Α. Επειδή καμιά φορά ο διάβολος σπάει το πόδι του, και ο κόσμος είναι πολύ μικρός, κάποιο πουλάκι σφύριξε ότι την εποχή που ο Κ.Α. έκανε τα όργιά του στην ΕΥΠ είχε φροντίσει κάποιον κύριο να πληρώνεται σαν Νομικός Σύμβουλος από την υπηρεσία αυτή. Ο τότε Νομικός Σύμβουλος τυχαίνει να είναι και προσωπικός σας φίλος, κε Κωνσταντίνε. Δεν μπορείτε λοιπόν να πείσετε κανέναν και να κρύψετε κάτι που ούτως ή άλλως φαινόταν εξ’ αρχής.

Η λογική είναι ένας καλός τρόπος για να κατανοούμε τα πράγματα και μέχρι στιγμής δεν έχει ποινικοποιηθεί. Εάν εσείς κε Κωνσταντίνε λόγω της δύσκολης θέσης που έχετε περιέλθει βαφτίζεται την λογική συκοφαντία, δικαίωμά σας να λέτε ότι θέλετε, δεν μπορείτε όμως να μας απαγορέψετε να είμαστε νοήμονες.
Σας ερωτώ λοιπόν, είναι κουτσομπολιά και προσωπικά, υποθέσεις που βρίσκονται στην Δικαιοσύνη και έχουν απασχολήσει επανειλημμένως τα ΜΜΕ?
Κατατάξατε αυτά τα γεγονότα που χρόνια τώρα ξεσκονίζονται από τα ΜΜΕ και την Δικαιοσύνη σε περιπτώσεις απόρρητες ενώ ταυτόχρονα εσείς > για υποθέσεις που υποτίθεται παίζονται τώρα.
Αρθρογραφείτε επικαλούμενος σαν πηγές άλλα δημοσιεύματα, πιθανόν στημένα (βλ. Κ.Α.) ή κάποιους π.χ. που γνωρίζουν καλά τον κόσμο των Μυστικών Υπηρεσιών. Πιστεύω ότι είναι δουλειά και καθήκον του εισαγγελέα να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που γίνονται αιτία πληροφορίες μιας μυστικής υπηρεσίας να βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ότι αυτό συνεπάγετε, αν λέτε αλήθεια, διότι πιστεύω ότι λέτε μπούρδες.
Έχετε πηχυαίο τίτλο στην σελίδα σας ότι: >. Όσο κυνηγάει εσάς η ΜΙΤ, άλλο τόσο και εγώ είμαι υπάλληλος της ΕΥΠ. Δεν μας είπατε όμως κε Κωνσταντίνε, το κυνηγητό σε ποια αυλή γίνεται να έρθουμε να παίξουμε και εμείς.
Όσον αφορά τις απειλές σας που αναφέρεστε και στην οικογένειά μου. Επειδή σε λίγο καιρό θα αποκτήσω οικογένεια, αυτό δεν θα είναι λόγος να σας φοβηθώ αλλά ένας λόγος παραπάνω για να σας πολεμήσω, εσάς και γενικά την διαπλοκή που θα συναντώ μπροστά μου.
Για την απειλή ότι κρατάτε το IP μου. Κρατείστε το. Είμαι σίγουρος ότι θα το αξιοποιήσετε με τον ιδανικότερο τρόπο, κάπου θα βρείτε να το τοποθετήσετε. 
http://www.zougla.gr/blog/article/650186


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου