Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτονία(;) στη ΔΕΥΑ Ξάνθης


Πολύ σοβαρά εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 52χρόνος άτυχος εργαζόμενος της ΔΕΥΑΞ που βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής στο τεχνικό εργαστήριο της δημοτικής επιχείρησης, να έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του.


Όπως έχει γίνει γνωστό ο 52χρόνος έπασχε από την επάρατη νόσο, κάτι που τον ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα όπως αναφέρουν συνάδελφοι του αδικοχαμένου εργαζόμενου την Παρασκευή επρόκειτο να επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω εξετάσεις, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί πειστήριο για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ωστόσο από τις Αστυνομικές Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, κάτι που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης που παρακολουθεί αποσβολωμένη την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο 52χρόνος, οικογενειάρχης με παιδιά, όπως έγινε γνωστό συνήθιζε να πηγαίνει νωρίς τα πρωινά στην υπηρεσία του και έτσι δικαιολογείται και η παρουσία του στον χώρο εκδήλωσης της πυρκαγιάς στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου