Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ - ΟΤΑ στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης



Περίπου 300 εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέλη της ΠΟΕ -ΟΤΑ, συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και διαμαρτυρήθηκαν για το μέτρο της διαθεσιμότητας
Περίπου 300 εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέλη της ΠΟΕ -ΟΤΑ, συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και διαμαρτυρήθηκαν για το μέτρο της διαθεσιμότητας.



Νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και από εκεί ξεκίνησαν πορεία προς το υπουργείο. Λόγω της πορείας η οδός Αγ. Κωνσταντίνου παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα.
Συγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ στην πλ. Καραϊσκάκη




Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ έκαναν ξεχωριστή μηχανοκίνητη πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος και μέσω του Ευαγγελισμού έφτασαν έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ





Ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, είπε ότι ο κ. Μανιτάκης «για άλλη μια φορά αποχώρησε από το υπουργείο του και κρύφτηκε στη Βουλή, αποφεύγοντας να μας συναντήσει αλλά από Δευτέρα να είναι σίγουρος ότι θα συναντηθούν οι δρόμοι μας».
 
Ανάλογες συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποιήθηκαν στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Απεργεί και σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012, 07:34


http://www.zougla.gr/greece/article/sigentrosi-diamartirias-tis-poe---ota-648769

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου