Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφασίζει για τις κινητοποιήσεις


Σε νέα συνεδρίαση προχωρά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αύριο το μεσημέρι, για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση της έπειτα από ενάμιση μήνα κινητοποιήσεων.

Η Ομοσπονδία θα συμμετάσχει στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.



Η αυριανή συγκέντρωση έχει προγραμματισθεί για τις 12.00 το μεσημέρι και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αφού -όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ - ο κ. Μανιτάκης αρνείται να συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή, προκειμένου να καθοριστεί η πορεία των κινητοποιήσεων. Όπως σημειώνεται «οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζονται περισσότερο από ενάμιση μήνα κατά της πολιτικής του μνημονίου που θέλει απολύσεις, εξαθλίωση, φτώχεια, εξοντωτικούς φόρους και ξεπούλημα της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας».

Αυτήν την ώρα, περίπου 100 διαδηλωτές βρίσκονται έξω από το υπουργείο και διαμαρτύρονται για το μέτρο της διαθεσιμότητας.
http://www.zougla.gr/greece/article/i-poe-ota-apofasizi-gia-tis-kinitopisis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου