Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα Λαγκάρντ .. ένα γαλαζοπράσινο σκάνδαλο! - Αλληλοκαρφώματα στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε Γρηγοράκο και Ραγκούση



 Τις κόρες του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, θέλησε να "βοηθήσει" ο ανιψιός Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 
Τα δύο κόμματα λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία εδώ και δεκαετίες και οι αλληλοεξυπηρετήσεις... είναι κάτι φυσιολογικό!



Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ
Λάβρος για τις παραλείψεις που βαρύνουν συγκεκριμένα άτομα γύρω από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM». Είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάω για την παρέα Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου και όλους αυτούς που είχαν τη λίστα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα» και «δεν μπορεί να έρχεται αυτή η παρέα και να ζητάει και τα ρέστα από το Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ». «Δεν είχε ενημερωθεί το Υπουργικό Συμβούλιο ή μια ολόκληρη κυβέρνηση, η οποία στηριζόταν σε συγκεκριμένα άτομα, της ηγετικής ομάδας του Γιώργου Παπανδρέου; Δεν ήξεραν για τη λίστα Λανγκάρντ; Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας να μην το ήξερε. Αλίμονο κι αν δεν του το είχαν πει», τόνισε και πρόσθεσε ότι η Βουλή πρέπει να πάρει θέση για την υπόθεση και η Δικαιοσύνη να κάνει παράλληλα τη δουλειά της. «Θα πρέπει να ψάξουμε και εμείς στη Βουλή αν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα. Και αν έχουν γίνει αυτές οι παρανομίες, να τις καταδικάσουμε και να τις βρούμε και να αποδώσουμε το του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ».
Έντονη υπήρξε η αντίδραση του πρώην υπουργού Γ. Ραγκούση, ο οποίος προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν ο αντιπρόεδρος της Βουλής επαναλάβει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του. «Θα το μετανιώσει πάρα πολύ πικρά ο κ. Γρηγοράκος, που τολμάει τέτοιες μέρες να διαπράττει αυτές τις συκοφαντικές εμετικές αθλιότητες με αυτά που είπε σήμερα», είπε. Επίσης ο κ. Ραγκούσης σημείωσε: «Το στοιχείο της γελοιότητας και της φαιδρότητας είναι όσα είπε εν γνώσει του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, στενότατος συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου και τουΒαγγέλη Βενιζέλου, ο κ. Γρηγοράκος, σχετικά με το ότι χρησιμοποίησε πληθυντικό ότι ξέραμε για τη λίστα Λαγκάρντ. Αυτό είναι ψευδέστατο». 

"Aπορία ψάλτου βηξ" ανταπάντησε ο κ. Γρηγοράκος "όταν δεν έχεις τι να πείς καταφεύγεις σε συκοφαντίες, ποτέ όμως ο κ. Ραγκούσης δεν μας είπε για όσα ακούγονται για τον ίδιο και τον Γ.Παπακωνσταντίνου.....".


http://kepparou.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6928.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου