Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ''ΣΟΥΛΑ'' ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ....ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ !!!



Μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου, φαίνεται ότι έχει η ιδιοκτήτρια του γνωστού «Σπιτιού» στη Λάρισα, κυρία Σούλα, όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Σαμαράς, στη Γερμανία

Μια ροζ αθλητική φανέλα με το λογότυπο της επιχείρησης της κυρίας Σούλας, που κράτησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βαυαρό ομόλογό του κ. Ζεεχόφερ, έγινε η αφορμή να αποκαλυφθεί η σημαντικός ρόλος της εθνικής μας χορηγού, στη συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, για την επαναγορά του χρέους.
Η αποκάλυψη αυτή του Έλληνα πρωθυπουργού, έγινε ακριβώς τη στιγμή που πλήθαιναν οι φήμες ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα 30 δις που χρειαζόνταν. Έτσι, επιδεικνύοντας τη φανέλα στους φωτογράφους, διέψεσε τα δημοσιεύματα και έλυσε τα χέρια του Γιάννη Στουρνάρα, που αμέσως βγήκε έξω από την αίθουσα, και πήρε τηλέφωνο στις Βρυξέλλες να πει τα ευχάριστα.
Από την πλευρά του ο Βαυαρός πρωθυπουργός, βλέποντας τη ροζ φανέλα, υπογράμμισε πως όσα έχει πει για την Ελλάδα, είναι περασμένα ξεχασμένα και ότι η ελληνική κυβέρνηση έδειξε με την συμμετοχή της κυρίας Σούλας, ότι έχει κάνει «βήματα που πείθουν». Απαντώντας ο Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε να κρατήσει τη φανέλα λίγο ακόμα, γιατί είναι μέσα στους όρους της χορηγίας να την κρατάει για τουλάχιστον ενάμισι λεπτό κάθε φορά.   

http://patrinaki.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7929.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου