Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Χτυπούν την «Χρυσή Αυγή» αντί για τον πραγματικό εγκέφαλο και ηθικό αυτουργό της Ακροδεξιάς στροφής στην πατρίδα μας...


Η υποκρισία και η φαυλότητα του…

πολιτικού συστήματος και του γενικότερου πολιτικοεκδοτικού κατεστημένου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Προκαλούν τη νοημοσύνη μας, όταν καμώνονται πως τάχα τους «ενοχλεί» η μεγάλη άνοδος της φασιστικής και νεοναζιστικής Ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Λες και ο Μιχαλολιάκος και η Συμμορία του ήρθαν από το πουθενά… Λες και είναι «εξωγήινοι» που μια ωραία πρωΐα προσγειώθηκαν με ιπτάμενο δίσκο από το υπερπέραν!
Ποιον κοροϊδεύουν; Ποιους δουλεύουν; Ποιον πάνε να βγάλουν λάδι, κατά το κοινώς λεγόμενο; Μα φυσικά τον εκλεκτό κανακάρη της διαπλοκής και της απατεωνιάς, τον Αντωνάκη Σαμαρά. Τον οποίο πασχίζουν απεγνωσμένα να «καθαρίσουν» από όλα τα «προπατορικά» του αμαρτήματα… Από το ένοχο και βρώμικο παρελθόν του, που μέχρι πρόσφατα ανέδιδε τη μπόχα της Ακροδεξιάς και του Φασισμού. Με τους «σπόρους που δεν πεθαίνουν», με τα «ποταμάκια» και τα «ρυάκια» και τις «κοίτες» της Δεξιάς «καθαρότητας». Με την ακραία εθνικοσχιζοφρενική ρητορεία του ίδιου και των ψυχοπαθών μυστικοσυμβούλων του. Που προετοίμασαν και νομιμοποίησαν τη νεοφασιστική ακροδεξιά έξαρση που σήμερα παρατηρούμε με ανησυχία.
Ποια είναι η κύρια πηγή άντλησης ψήφων για τη σπείρα του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη; Ας κάνουν, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια, μια έρευνα. Θα διαπιστώσουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της «Χρυσής Αυγής» είναι λαϊκοδεξιά απολιθώματα που είχαν «ντοπαριστεί» με την μέχρι πρότινος «αντιμνημονιακή» και «υπερπατριωτική» στρατηγική του Σαμαρά και της παρέας του. Και μόλις αυτός τα ξεπούλησε όλα για να γίνει Πρωθυπουργός με τη συγκατάθεση της Μέρκελ και της Τρόικα, εκείνοι κατέφυγαν στην πιο «ορίτζιναλ» εκδοχή της χρυσαυγίτικης αλητείας…
Αυτή είναι η αλήθεια. Αν η «Χρυσή Αυγή» είναι το «αυγό του φιδιού», το «φίδι» είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Το φίδι είναι που πρέπει να «θανατωθεί». Γιατί θα γεννά συνεχώς «αυγά» και θα μολύνει τον τόπο. Και αν κάποιος πρέπει πρωτίστως να τεθεί εκτός νόμου και εκτός Ιστορίας αυτός είναι ο αιώνιος Προδότης και Εφιάλτης Αντώνης Σαμαράς. Όσο βρίσκεται στο προσκήνιο, η Ελλάδα θα πορεύεται από καταστροφή σε καταστροφή. Και ο κατήφορος δεν θα σταματήσει ποτέ.


Read more: http://newdefrejus.blogspot.com/2012/12/blog-post_6.html#ixzz2EFOsnDCw
Follow us: @NovusDeFreJus on Twitter | novusdefrejus on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου