Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το πόθεν έσχες των αρχηγών



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟ 2009

Αναρτήθηκαν στο site της Βουλής οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των υπόχρεων πολιτικών για το οικονομικό έτος 2011.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας ελέγχου από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, δημοσιοποιήθηκαν τα «πόθεν έσχες» του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό ή ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, των βουλευτών και ευρωβουλευτώ, καθώς και όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων.



Η zougla.gr αναρτά τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου, Φώτη Κουβέλη, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, της Αλέκας Παπαρήγα και του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται ως ο πολιτικός με τα περισσότερα ακίνητα, καθώς διαθέτει 27(!), ενώ στην κορυφή της λίστας συναντάται και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς με εισόδημα 190.000 ευρώ και 13 ακίνητα. Στον αντίποδα η κα Παπαρήγα έχει μηδαμινές καταθέσεις (832 ευρώ), ενώ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατέχει μόνο μία μηχανή, ουδεμία μετοχή και δηλώνει καταθέσεις περίπου 13.000 ευρώ.

Ο Φώτης Κουβέλης κατέχει 14 ακίνητα σε Αττική, Τρίκαλα, Αργολίδα, Εύβοια και διαθέτει καταθέσεις 139.000 ευρώ και εισόδημα 139.431 ευρώ. Ο πρόδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εμφανίζει εισόδημα 188.000 ευρώ και δηλώνει 8 ακίνητα, 3 αυτοκίνητα και ένα... σκάφος.

Αντώνης Σαμαράς

Περιουσιακά στοιχεία


Μετοχές


Πλωτά και εναέρια μεταφορικά μέσα


Ακίνητα


Ευάγγελος Βενιζέλος



Ακίνητα


Μετοχές


Αυτοκίνητα

Καταθέσεις



Φώτης Κουβέλης













Αλέξης Τσίπρας









Πάνος Καμμένος


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος εμφανίζει εισόδημα 188.882 ευρώ,
καταθέσεις 11.238 ευρώ και μετοχές που ανέρχονται στο ποσό των 55.000 ευρώ.

Κατέχει ακίνητα, σκάφος και τρία αυτοκίνητα.









Νίκος Μιχαλολιάκος










Αλέκα Παπαρήγα

Η γ.γ. της Αλέκας Παπαρήγα εμφανίζει εισόδημα 119.541 ευρώ και καταθέσεις μόλις... 832 ευρώ. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες της δεν έχει αγοράσει μετοχές ενώ είναι ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Αττική.








Γιώργος Παπανδρέου







Γιώργος Καρατζαφέρης








http://www.zougla.gr/politiki/article/to-po8en-esxes-ton-arxigon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου