Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για το athens.indymedia.org


Το Σάββατο 1/12 στις 8.30μμ θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο (Πατησίων) συναυλία οικονομικής ενίσχυσης του Athens Imc με τους: Lost Bodies, Αντίδραση, Χατ Τρικ, Grain, Σπείρα, Propaganda, Hit&Rap




ανατρέπουμε τις επικοινωνιακές δομές της κοινωνίας...
για να ανοίξουμε τις πόρτες στη δημιουργία μιας νέας
To athens.indymedia.org στα 11 χρόνια λειτουργίας του, ελάχιστες φορές ζήτησε οικονομική βοήθεια κι αυτό γιατί το κόστος λειτουργίας του ή η αγορά σέρβερ καλυπτόταν από τα άτομα που απάρτιζαν τη συλλογικότητα διαχείρισης του (τα ποσά δεν ήταν άλλωστε τεράστια γιατί καλύπτονταν από εθελοντική εργασία).

Τα περιθώρια όμως στένεψαν, λόγω της οικονομικής κρίσης, αρκετοί απο εμάς εργάζονται μειωμένο ωράριο ή είναι άνεργοι. Επόμενο είναι να υπάρχει δυσχέρεια στην κάλυψη των οικονομικών αναγκών για την απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία του.

Έτσι λοιπόν αναγκαστικά αποφασίσαμε να διοργανώσουμε συναυλία οικονομικής ενίσχυσης στο Πολυτεχνείο της Πατησίων, για να συνεισφέρει ο κόσμος που συμμετέχει ενεργά ή όχι και τόσο ενεργά και προπάντων στηρίζει το εγχείρημα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Σε μια εποχή καθόλα δύσκολη τόσο από οικονομικής άποψης όσο και από την εντεινόμενη φασιστοποίηση και καταστολή, γενικότερα αλλά ειδικότερα, με προσπάθειες φίμωσης του indymedia και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Οι προσπάθειες φίμωσης το βέβαιο είναι ότι θα πέσουν στο κενό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου