Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο λαός έχει πεινάσει και οι δικαστές ζητούν για 2 χρόνια 250.000 επιπλέον του μισθού τους


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Δημοσθένους 110 Καλλιθέα ΤΚ 176 76
Τηλ. 210 9523901 6944 547773
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Email: sea2010dg@ih.gr
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ο λαός έχει πεινάσει και οι δικαστές ζητούν για 2 χρόνια 250.000 επιπλέον του μισθού τους


Φύλο της 2/12/2010 εφημερίδας της ΣΕΑ
Προς τον
Κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Σας γνωρίζω ότι
κάτι περίεργο μπορεί να συμβαίνει με τις υπηρεσίες των οικονομικών Εισαγγελέων αφού έγινε τόσος μεγάλος σάλος με την διαρροή της λίστας λαγκαρντ και άλλων εγγράφων ΗΜΕΡΑΣ !!!!!! των Οικονομικών Εισαγγελέων σήμερα οι εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ διαρρέουν πληροφορίες από την λίστα λαγκαρντ που αφορούν την οικογένεια Παπανδρέου.
Για να δείτε το πόσο (( απρόσεκτοι )) είναι στο γραφείο του Οικονομικού Εισαγγελεα δημοσιεύω έγγραφο του Πρωτοδίκη Κιλκίς κυρίου Χρήστου Παπαγεωργοπουλου του Ευθυμίου προς το ΝΣΚ την 29/11/2012 που ζητά να του αναγνωριστεί ΑΠΑΙΤΗΣΗ 250.000 χιλιάδες ευρώ για δυο χρόνια από την 1.11.2010 μέχρι και 30.11.2012.
Το (( τρελό )) στην υπόθεση είναι ότι το έγγραφο το υπογράφει ο κύριος ΓΕΩΡΙΟΣ ΕΜΜ. ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ !!!
Το έγγραφο δεν είναι πλαστό η φωτοτυπία είναι πρωτότυπο !!!

Δημήτρης Γεωργακόπουλος


Φύλο της 24/11/12 εφημερίδας της ΣΕΑ

Προς τον
Κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
κ. Υπουργό Οικονομικών
κ. Υπουργό Εξωτερικών

Σας γνωρίζω ότι
κάτι περίεργο μπορεί να συμβαίνει με τις υπηρεσίες των οικονομικών Εισαγγελέων αφού έγινε τόσος μεγάλος σάλος με την διαρροή της λίστας λαγκαρντ και άλλων εγγράφων ΗΜΕΡΑΣ !!!!!! των Οικονομικών Εισαγγελέων σήμερα η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 δημοσιεύει έγγραφα που έχουν στην δικογραφία οι Εισαγγελείς και δημοσιεύει έγγραφο της 15/11/2012 του Αναπληρωτή οικονομικού Εισαγγελέα κ. Σπύρου Μουζακιτη προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εξωτερικών για τα 160.000.000. εκατομμύρια ευρώ που έχουν διατεθεί τα έτη 2009, 2010 και 2011.
Επειδή γυρίζω που έχουν διατεθεί τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ σύμφωνα με αναφορά μου προς τον κ Εισαγγελέα έχω αναφέρει την διαρροή αυτή των μυστικών κονδυλίων και οι διαρροή τους καθώς και η δημοσίευση του μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα εθνικά συμφέροντα κρίνω ότι με τις διαρροές από τα γραφεία των Εισαγγελέων είναι πάλη πιθανών να διαρρεύσουν κρίνω σκόπιμο το Υπουργείο Εξωτερικών να μην δώσει τα συγκεκριμένα έγγραφα για λογούς εθνικής ασφαλείας διότι όπως βλέπω τα πράγματα θα είναι πάλι όλα δημοσιευμένα στον τύπο.
Όταν μάλιστα μέσα στο έγγραφο του κ. Εισαγγελέα υπάρχουν και πολιτικές απόψεις ((όπως η χώρα βρίσκετε σε δανεισμό )) και οι (( δαπάνες και υπερβάσεις των ειδικών κονδυλίων είναι πέραν των προϋπολογισθέντων )).
Τέλος σας γνωρίζω ότι από το φαξ του ΣΔΟΕ έφυγαν από υπάλληλο τις τελευτές μέρες έγγραφα προς την Τοπική οργάνωση Βριλησσίων του ΣΥΡΙΖΑ.



Δημήτρης Γεωργακόπουλος

Εκδότης διευθυντής και κατά νόμο υπεύθυνος αριθμός εντύπου 2068
όλα είναι δημοσιευμένα τώρα στην ζούγκλα στο ΒLOG για να βρίσκεται θα γράφεται στην αναζήτηση του BLOG sea2010

Δημήτρης Γεωργακόπουλος

Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ σας υποβάλω την αναφορά αυτή κατά του Εισαγγελέα κυρίου ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, 02:57

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Δημοσθένους 110 Καλλιθέα ΤΚ 176 76
Τηλ.             210 9523901       6944 547773
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Email: sea2010dg@ih.gr
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ 16/10/2012

ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ σας υποβάλω την αναφορά αυτή με τα πραγματικά και αληθινά γεγονότα κατά του Εισαγγελέα κυρίου ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και κατά παντός υπευθύνου

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Εδώ και λίγο καιρό στα μέσα ενημέρωσης διαρρέουν έγγραφα της δικαιοσύνης για μεγάλες υποθέσεις που χειρίζεται ο καταγγελλόμενος κ.Εισαγγελέας η Υπηρεσία μας βλέποντας αυτή την κατάσταση αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα και να σας αναφέρει τις πιθανές πηγές διαρροής των εγγράφων.
Την 15/10/2012 και ώρα 16.00 πήγα έξω από τα γραφεία του ΣΔΟΕ όπου στεγάζετε και η υπηρεσία του Οικονομικού Εισαγγελέα και έξω από τους κάδους των απορριμμάτων ήταν πεταμένες στα σκουπίδια δύο μαύρες μεγάλες σακούλες και περιείχαν τα έγγραφα που σας υποβάλω.
Τα έγγραφα αυτά αν έπεφταν σε χέρια δημοσιογράφων θα γινόταν σάλος αν έπεφταν στα χέρια κακοποιών μπορούσαν να γίνουν πολλές παράνομες πράξεις.
Πχ αναφορά στρατηγού κατά Άκη Τζοχανζοπουλου, άνοιγμα λογαριασμού στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία σε Πασίγνωστο Τραπεζίτη, άνοιγμα λογαριασμού στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία σε Πασίγνωστη κυρία, πολλά έγγραφα με υπηρεσιακά θέματα και προσωπικά δεδομένα πολιτών και υπαλλήλων καθώς και λειτουργών της δικαιοσύνης, επίσης προσωπικές χειρόγραφες σημειώσεις του κ. Εισαγγελέα.

Παρακαλώ λάβετε γνώση για τα νόμιμα.



Με τιμή

Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΑ

Πρωτοβουλία Πολιτών
Δημοσθένους 110 Καλλιθέα
τηλ 210 9523901 κοιν.             6944547773      

Προς την Εισαγγελία Αθηνών
14/7/2012
Σας γνωρίζω ότι την 7/7/2012 υπέβαλα την πιο κάτω αναφορά στον κ. Πρωθυπουργό.
(( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος της επιτροπής κατά της διαφθοράς Στην δημόσια ζωή
7/7/2012 Τηλ             694 454 7773      
Προς Πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά ΑΝΑΦΟΡΑ
Θέμα απόλυση Υπουργού και εξαναγκασμός του σε παραίτηση από Βουλευτής.
Κύριε Πρόεδρε με το έγγραφο μου αυτό σας καταγγέλλω την παράνομη και αντικοινωνική συμπεριφορά του Υπουργού σας κυρίου Σταϊκούρα Χρήστου ως Υπουργού και Βουλευτή.
Έχω στα χέρια μου ΝΟΜΙΜΑ το παράνομο αρχείο του από το 2010 έως 26/6/2012 που έχει δημιουργήσει στο πολιτικό γραφείο του στην οδό Μητροπόλεως αριθμό 1 και στο Υπουργείο του την οδό Πανεπιστήμιου ( ΓΛΚ ).
Στο παράνομο αρχείο αυτό ο κύριος Υπουργό σας έχει καταχωρίσει χιλιάδες στοιχεία με προσωπικά δεδομένα φίλων και ψηφοφόρων και άλλων πολιτών χωρίς την άδεια τους πολλά από αυτά είναι ευαίσθητα – όπως ο τάδε ανώτατος αξιωματικός είναι ΠΑΣΟΚ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κλπ ( για τις κρίσεις των αξιωματικών ) ο τάδε έχει 80 % αναπηρία, αφμ , τηλέφωνα διευθύνσεις έγγραφο προς Αρχηγό Αστυνομίας απ 100 22/6/12, έγγραφο από DEMO ΑΒΕΕ 26/6/12, φωτοτυπία το διαβατήριο του ιδίου Χ805147795 GRC 7308129 M 13 10317 έγγραφο 27/4/12 αριθμό πρωτ.454 από Τελωνείο Αργοστολίου προς συγκεκριμένο πολίτη παραβάτη για εκπρόθεσμη καταχώρηση στο πληροφοριακό σύστημα (( ΗΦΑΙΣΤΟΣ )) πετρελαίου θέρμανσης, έγγραφο προς ΤΕΡΝΑ/ΕΡΓΟΣΕ- Ε65 για διορισμό ( ρουσφέτια ) φίλων, για ΔΙΟΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ για διορισμό ( ρουσφέτια ) φίλων ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ κλπ από την Φθιώτιδα και την Αθήνα.
Κύριε Πρόεδρε όταν εσείς το 2010 καταγγέλλατε το ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του αυτός δια του σημερινού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ως Υπουργού Άμυνας και άλλων συνεργατών τους (ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ υπάρχουν όλα τα ονόματα και τα τηλέφωνα ο χρόνος διεκπεραίωσης και η γνωστοποίηση του θετικού αποτελέσματος στον ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ) του έκανε εκατοντάδες ρουσφέτια μεταθέσεις αξιωματικών υπαξιωματικών και οπλιτών αστυνομικών γιατρών ( ακόμα και στην ΕΥΠ ) κλπ παρά τους κανονισμούς και την πολιτική ηθική από την εκλογική του περιφέρεια.
Σας ζητώ τώρα την απόλυση του από Υπουργό και από Βουλευτή πρέπει το ρουσφέτι και πελατειακές σχέσεις πολιτικών και πολιτών να τελειώσουν όπως μας έχετε διαβεβαιώσει και για τον λόγο αυτό σας αναδείξαμε ως Πρωθυπουργό.
Ζήτησα από τη αρχή προστασίας την άδεια για δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών χωρίς τα εκατοντάδες ονόματα των δύστυχων αυτών πολιτών που συνέτρεξαν για τα ρουσφέτια.
Πριν τρία χρόνια είχα εντοπίσει την παράνομη συμπεριφορά του Υπουργού Ν. ΡΟΒΛΙΑ και ο τότε Πρωθυπουργός τον απέλυσε από το Υπουργείο.
Με τιμή
Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΑ ))
Πρωτοβουλία Πολιτών Δημοσθένους 110 Καλλιθέα τηλ             210 9523901       ))
Κύριε Εισαγγελέα
Την 12η και 13η Ιουλίου και ώρα 18.10 έξω από το Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους οδός Πανεπιστήμιου 37 όπου είναι και το γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα βρήκα πεταμένα στα σκουπίδια έγγραφα του γραφείου του ως Υπουργού και ως Βουλευτή και έγγραφα του ΓΛΚ χωρίς να έχουν καταστραφεί προσιτά στον οποιοδήποτε. Πολλά εκ των οποίων είχαν ημερομηνία 13/7/2012.
Ένα από τα έγγραφα αυτά το οποίο απευθύνετε στον κ. Υπουργό με την Ένδειξη Εμπιστευτικό και είχε τίτλο «Απόρρητες Δαπάνες του Υπουργείου Εξωτερικών» αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια πού το Υπουργείο Εξωτερικών διαθέτει τα Απόρρητα κονδύλια ( εκατομμύρια ευρώ ) αυτά για Εθνικούς και άλλους σκοπούς.
Ο χαρακτηρισμός απόρρητα κονδύλια και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν του Υπουργείου Εξωτερικών αποφασίστηκαν με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου και της Βουλής και όχι από κάποιον υπάλληλο τυχαία. Έχει όλα εκείνα τα νομικά στοιχεία του ποινικού δικαίου περί απορρήτων εγγράφων και αυτός που θα κάνει παράνομη χρήση διώκετε για κατασκοπεία διότι αποκαλύπτει κρατικά μυστικά, ανάλογη μεταχείριση έχουν από τον ποινικό νόμο και αυτοί που με δόλο η αμέλεια αφήνουν να διαρρεύσουν τέτοια απόρρητα έγγραφα.
Η γνωστοποίηση των απορρήτων δαπανών του Υπουργείου Εξωτερικών με κάθε λεπτομέρεια(!!!) μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα εθνικά συμφέροντα και σε αυτούς που τις λαμβάνουν στις χώρες που βρίσκονται μεγάλους κινδύνους. ( Σχ. 1)
Πιθανολογώ ότι το έγγραφο αυτό από τις Υπηρεσίες του ΓΛΚ πήγε στο γραφείο του κ. Υπουργού και μάλιστα υπάρχουν στο έγγραφο αυτό χειρόγραφες σημειώσεις και πετάχτηκε μαζί με άλλα έγγραφα του γραφείου του Υπουργού που σας τα υποβάλω. Τα έγγραφα αυτά είναι τα ραντεβού του κ. Υπουργού πχ. (Υπάρχει τηλέφωνο από γραμματέα στρατηγού!!!! (Σχετ. 2) υπάρχει επίσκεψη πρώην οδηγού τ. Υπουργού κ. Λιάπη και υπάρχει η ένδειξη «μ α κ ρ ι ά!!!» ( Σχετ. 3 ) υπάρχει έγγραφο του έτους 2005 του γραφείου του τότε Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή που φέρεται ότι το πολιτικό γραφείο του τότε προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να ζητά «ρουσφέτι». ( Σχετ.4 ) Το παράξενο από όλη την ιστορία αυτή είναι πώς ο κύριος Σταϊκούρας είχε πρόσβαση στο αρχείο του κυρίου Καραμανλή πριν οχτώ χρόνια το σίγουρο είναι ότι το αρχείο του κ. Καραμανλή του έδωσε κάποιος που ήταν δίπλα από τον τότε Πρωθυπουργό.
Συνημμένα 10 σχετικά
Παρακαλώ λάβετε γνώση.
Με τιμή
Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΑ 
http://www.zougla.gr/blog/article/642358


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου