Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Αντίθετοι με την εξαίρεση στο deal οι εργαζόμενοι της ATEleasing


Tην διαμαρτυρία τους για την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος να εξαιρέσει την ΑΤΕLeasing ΑΕ θυγατρική εταιρεία της ΑΤΕbank, από την μεταβίβαση στην Τράπεζα Πειραιώς, εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΑΤΕLeasing.


Με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι της ΑΤΕLeasing AE ζητούν την ένταξή τους στην ίδια ρύθμιση που ισχύει για το υπόλοιπο προσωπικό της ATEbank (5.500 εργαζόμενοι) το οποίο θα στελεχώσει την νέα τράπεζα, θεωρώντας ότι είναι άδικη η απόφαση εξαίρεσής τους.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της ΑΤΕLeasing AE (41 άτομα) αποτελεί εγγύηση για την νέα τράπεζα και δύναται να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αντικείμενο δραστηριότητας του ζητηθεί. Το «υγιές» χαρτοφυλάκιο της ΑΤΕLeasing AE ανέρχεται στο ποσό των 76 εκατ. ευρώ και είναι ενήμερο κάτω από 90 ημέρες, παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία, αναφέρουν οι εργαζόμενοι της ΑΤΕLeasing.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ATEbank για την προώθηση της πράσινης ενέργειας στον αγροτικό τομέα, η ΑΤΕLeasing AE υλοποιεί εδώ και ένα χρόνο το πρόγραμμα χρηματοδότησης Φωτοβολταϊκών Έργων, προϋπολογισμού 260 εκατ. ευρώ από το οποίο έχουν εγκριθεί 640 αιτήσεις έναντι συνόλου 1.140, αξίας 145 εκατ. ευρώ, το οποίο σήμερα με την απόφαση που ελήφθη, ουσιαστικά είναι στον αέρα, αναφέρουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου