Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Δείχνει τη στράτα στο Σαμαρά ο Στρατούλης



Στ’ άρματα, στ’ άρματα εμπρός στον αγώνα… Την Έκθεση Θεσσαλονίκης και τον Προμαχώνα… δείχνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος με μια του συνέντευξη στο ραδιοσταθμό «105,5 στο Κόκκινο» ρίχνει λάδι όχι μόνο στη φωτιά αλλά και στο δρόμο του Αντώνη Σαμαρά.





Ο Βουλευτής με μια εμπρηστική δήλωση συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό να προτιμήσει να μην πάει στη νυφούλα του Θερμαϊκού γιατί μόνο γάμο δεν του ετοιμάζουν εκεί, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Ο πρωθυπουργός θα πάει και θα φύγει τρέχοντας εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη ,γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να εξαγγείλει εκτός από τη συνέχιση εφαρμογής των Μνημονίων. Δεν θα αποφύγει όμως να πάρει μία πρώτη μαζική και αγωνιστική απάντηση από το εργατικό και λαϊκό κίνημα ως πρόγευση του πολύ «θερμού» κοινωνικά και πολιτικά φθινοπώρου και του παλλαϊκού ξεσηκωμού ,που θα προκαλέσουν οι ανθρωποκτόνες πολιτικές της κυβέρνησής του…» αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο αριστερός βουλευτής.

Ο Δημήτρης Στρατούλης ο οποίος είναι υπεύθυνος της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του ΣΥΡΙΖΑ για το υπουργείο Εργασίας, σχολίασε και τα αποτελέσματα των συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους ξένους ηγέτες.

«Οι συναντήσεις του κ. Σαμαρά με Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ είχαν ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο μηδενικό. Τίποτε δεν διεκδίκησε ,τίποτα δεν πήρε αλλά τους έδωσε τα πάντα».

Τίποτα δεν θέλω πλέον να κρατήσω όλα σου τα έδωσα για να σε φέρω πίσω.

Αχ, Ευρώπη εσύ μας μάρανες, εσύ μας μάρανες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου