Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Παπάρια μάντολες


Παπάρια μάντολες
Στο ίδιο μοτίβο, ειρωνείας, αλλά και θράσους, συνέχισε τις δηλώσεις του σήμερα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς. "Δεν θα επιστρέψουμε σε λύσεις που απέτυχαν" δήλωσε ο Αντώνης μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο οικονομικών, φανερά επηρεασμένος από τη ζέστη και την έλλειψη διακοπών.


Σχετικά με το θέμα της εφεδρείας, το οποίο τέθηκε τις τελευταίες ημέρες, ο Αντώνης ασφαλώς θα δώσει για ακόμη μια φορά τη σκληρή μάχη που έχει συνηθίσει να δίνει και ο,τι βρέξει ας κατεβάσει. 

Στο ΠΑΣΟΚ, ο "απολύτως" αρχηγός του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε πως εμμένει στην προεκλογική δέσμευση του κόμματος, να μην τεθεί θέμα εφεδρείας. Φυσικά, ο μόνος λόγος που τιμά την προεκλογική του δέσμευση, είναι ότι δεν αποφασίζει αυτός, αλλά ο Αντώνης. Στην ίδιο λογική, ο Φώτης ο Κουβέλης, θυμήθηκε ότι είναι αριστερός και πρέπει να στηρίξει τα εργατικά δικαιώματα. Μαλακίες δηλαδή.

Τα άλλα νέα τα μάθατε φαντάζομαι. Μας λείπουν 4 δις. Και τα ψάχνουμε. Οι πιο σουρεάλ καταστάσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι εδώ.


Πηγή: Παπάρια μάντολες - RAMNOUSIA 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου