Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΚΥΡΙΕ ΠΕΠΟΝΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της χώρας: 120 δισεκατομμύρια Ευρώ Ελληνικών ομολόγων* ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες με την συνενοχή ΓΑΠ – Παπακωνσταντίνου.




Η δολιότητα είναι εμφανής, ο εισαγγελέας ας δει τις δηλώσεις του. Δείτε στο 11.58'...


ΚΥΡΙΕ ΠΕΠΟΝΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της χώρας: 120 δισεκατομμύρια Ευρώ Ελληνικών ομολόγων* ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες με την συνενοχή ΓΑΠ – Παπακωνσταντίνου.
*Τα στοιχεία που “ήταν αδύνατον να βρει” ο κύριος Σαχινίδης μετά την ερώτηση Παυλόπουλου, τα έβγαλε το...
“έγκριτο” Βήμα όταν ξεκατινιαζόταν με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ελπίζουμε ο κύριος Στουρνάρας να μην δυσκολευτεί τόσο να τα βρει, ώστε επιτέλους οι καταστροφείς της Ελλάδας να πάνε ΑΜΕΣΑ στο ειδικό δικαστήριο.


Αυτή είναι η αλήθεια για το πλιάτσικο που τελέστηκε εις βάρος της Εθνικής περιουσίας, των ασφαλιστικών ταμείων, των κρατικών τραπεζών, των πανεπιστημίων, των νοσοκομειακών ιδρυμάτων και των λοιπών ΝΠΔΔ, όπως αυτή απορρέει από την λεπτομερή αναφορά Παυλόπουλου στις 2/11/2011. Από την τότε επερώτηση προκύπτει πως οι περισσότερες αγορές Ελληνικών ομολόγων έγιναν χωρίς αποφάσεις των ΔΣ των διοικήσεων, αλλά υπό την επιστασία της ΤτΕ! Δηλαδή του κυρίου Προβόπουλου! Επί δύο χρόνια, το δημόσιο φορτωνόταν ανηλεώς “τοξικά” ομόλογα με την ηθική αυτουργία Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, που τα κούρεψε ως φυσικός αυτουργός ο Παπαδήμος.
Έτσι, όταν ήλθε η ώρα να κουρευτούν τα ομόλογα, αυτά βρίσκονταν πλέον σε Ελληνικά χέρια. Σε χέρια του δημοσίου, αφού τα ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες χωρίς να χάσουν δεκάρα!
Και εδώ αρχίζει το μέγα σκάνδαλο. Κάθε νοήμων άνθρωπος θα ρωτούσε “και γιατί δεν κουρεύαμε τα ομόλογα, να κάνουμε αναδιάρθρωση του χρέους δηλαδή, από το 2010″; Ποιός ο λόγος γι’ αυτό το έγκλημα εις βάρος της πατρίδας; Κοιτάξτε λοιπόν τους ενόχους με ονοματεπώνυμο (τον Παπανδρέου τον αφήνουμε στην άκρη, αρκούν αυτά που αποκαλύπτει ο Ρουμελιώτης):
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Από το 2010 χαρακτήριζε “εχθρό της Ελλάδας” όποιον μιλούσε για αναδιάρθρωση του χρέους. Το 2012, αφού χρέωσε την Ελλάδα με 120 δις, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η αναδιάρθρωση ήταν η μόνη λύση. Η δολιότητα είναι εμφανής, ο εισαγγελέας ας δει τις δηλώσεις του. Δείτε στο 11,58”.
"olympia"





http://www.zougla.gr/blog/article/581880

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου