Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

(Mια πόλη υπό κατοχή, μια Πολιτεία αιχμάλωτη)! Κούγιας: «Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ ανέβαζε μαχαίρια…» (video)



 Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 - 12:46

Η υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη έχει συγκλονίσει όχι μόνο το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αλλά όλη την ελληνική κοινωνία. Γιατί πέρα από το οπαδικό ζήτημα του «τι ομάδα είσαι» ακουμπάει σε απόλυτο κοινωνικό επίπεδο τη χώρα μας. Καθημερινά η υπόθεση «τρέχει», προχωρά και νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Για αυτή μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» +ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφερόμενος στα της υπόθεσης, στάθηκε και σε ένα θέμα, το οποίο είχε τότε απασχολήσει την επικαιρότητα και, αν μη τι άλλο, έστελνε λάθος μήνυμα.

«Μου στείλαν χθες το βράδυ ότι την ημέρα που έγινε το ΠΑΟΚ-Άρης, ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ ανέβαζε μαχαίρια στον προσωπικό του λογαριασμό. Τα μαχαίρια που χρησιμοποιούν αυτοί που σφάζουν», είπε ο γνωστός ποινικολόγος στον αέρα της ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο στο 3:15. Αλλά και όλο το υπόλοιπο για την εκετενή αναφορά του γνωστού ποινικολόγου, στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Κατά τα άλλα, ο Αλέξης Κούγιας έδωσε αρκετά στοιχεία για την υπόθεση, στο φως: «Έχουν συλληφθεί δέκα πρόσωπα και καταζητούνται δύο. Αν πραγματικά υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι τα δέκα αυτά πρόσωπα έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία εις βάρος του Αλκιβιάδη και της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος των άλλων δύο προσώπων, είναι πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη. Δέχθηκα την είδηση με αγαλλίαση και πρέπει να ευχαριστήσω εκ μέρους της οικογένειας», επισήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονηθέντα 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

«Βεβαίως έφυγε ένας και δεν πρόκειται να εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα. Η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα ούτε έναν, ακόμα κι αν έχει σκοτώσει δέκα. Το διεθνές ένταλμα για την Αλβανία δεν έχει καμία ισχύ. Έχει ισχύ μόνο για την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση», πρόσθεσε.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/334198-koygias-laquo-o-gios-toy-idiokthth-toy-paok-anebaze-maxairia-hellip-raquo-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου