Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

«Βόμβα» Κούγια στον 989Alpha radio: Ο «Αθηναίος» είναι πολύ συνδεδεμένος με τον στενό πυρήνα της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ

   

«Βόμβα» Κούγια στον 989Alpha radio: Ο «Αθηναίος» είναι πολύ συνδεδεμένος με τον στενό πυρήνα της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ
 Facebook Twitter Whatsapp

Με απειλούν ότι θα με κομματιάσουν, δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη. 

«Παραδόθηκε ο εξ Αθηνών, είναι κομβικό πρόσωπο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πολύ σημαντικό, και δυστυχώς είναι και πολύ συνδεδεμένο με τον στενό πυρήνα της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του δολοφονηθέντα ΆλκηΑλέξης Κούγιας, μιλώντας στον 989Alpha radio και την εκπομπή «Χωρίς μάσκα», με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Σμυρνή.

Ερωτηθείς αν δέχεται απειλές, είτε ο ίδιος είτε η οικογένεια του Άλκη, είπε: «Αυτό που είπαν για την οικογένεια είναι ότι περνούσαν μοτοσικλέτες απέξω, ενώ ο δρόμος είναι αδιέξοδο. Για μένα από χθες υπάρχουν (απειλές). Υπάρχουν με απόκρυψη τηλεφωνήματα, με απειλούν ότι θα με κομματιάσουν, θα μου κάνουν διάφορα».

Ο ίδιος πιστεύει ότι η συγκεκριμένη ομάδα λειτουργούσε με σχέδιο, δομή και αρχηγό ή ότι ήταν ένα τυχαίο τραγικό περιστατικό; «Για τη δράση εκείνο το βράδυ, είχαν σίγουρα σχέδιο, το οποίο τηρήθηκε. Το αν υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση, ο νόμος λέει ότι είναι ένωση προσώπων πέρα των τριών, που έχουν μια δομή και διάρκεια αρκετά μεγάλη και ο σκοπός τους είναι να διαπράττουν κακοποιές πράξεις. Στην προκειμένη περίπτωση, εμπόριο ναρκωτικών, εκβίαση καταστημάτων, εκβίαση στο ποδόσφαιρο, ανθρωποκτονίες, ξυλοδαρμούς. Αυτές οι ενώσεις συνοδεύονται από οπλοκατοχή, που το έχουμε εδώ. Άρα θα μπορούσε κάλλιστα να αποδοθεί κατηγορία εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δεν επεδόθη στην αρχή. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στο τέλος θα αποδοθεί. Η κυρία πρόεδρος μου είπε ότι εφόσον προκύψουν τα στοιχεία, να είσαι βέβαιος».

Όπως είπε, αν προκύψει εγκληματική οργάνωση, θα υπάρξουν κι άλλες συνέπειες: «Η κατοχή των όπλων θα γίνει διακεκριμένη κατοχή όπλων - κι αυτό κακούργημα, και τα δύο τιμωρούνται με 15 έτη - και επίσης θα αρθεί και το απόρρητο της επικοινωνίας των τηλεφωνικών συνομιλιών».

«Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την καταδρομική επιχείρηση, είτε ήταν στο αυτοκίνητο είτε ήταν όρθιοι είτε μαχαίρωναν είτε χτυπούσαν με σίδερο, όλοι θα καταδικαστούν ως δράστες ανθρωποκτονίας από πρόθεση», υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

 https://newpost.gr/ellada/6203ad49d738f1484edc207e/vomva-koygia-ston-989alpha-radio-o-athinaios-einai-poly-syndedemenos-me-ton-steno-pyrina-tis-idioktisias-toy-paok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου