Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

(Ακροδεξιοί, δήθεν μετανοημένοι αντισιωνιστές, οικογενειακές δεσμεύσεις με τη Μόσχα και πολιτικοί σημειωμένοι στα μπλοκάκια των φιλορώσων νταβατζήδων εργολάβων, βάλλουν με μπαράζ πυρών εναντίον του πολιτικού που πήρε το βάρος εναντίον της Χρυσής Αυγής! Τόσο κορόιδο πιάνουν τον Κυριάκο οι αντι-Δένδια αντιαμερικανοί κρυφοναζιστές σύμβουλοι; Για περαιτέρω διευκρινίσεις εδώ είμαστε! Ιδιαίτερα για τους φιλορωσικούς παράγοντες Σαββίδη, Μπόμπολα και Δυτική Αττική με ονόματα, Διευθύνσεις και πράξεις)! Σύννεφα πυκνά στις σχέσεις του Μ. Μαξίμου με τον Ν. Δένδια

 


Σύννεφα πυκνά στις σχέσεις του Μ. Μαξίμου με τον Ν. Δένδια

Βαριά σύννεφα που ενδεχομένως να φέρουν καταιγίδες έχουν εμφανιστεί στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τον Νίκο Δένδια. 

Οι διαρροές για ενόχληση του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού δίνουν και παίρνουν και μια σειρά δημοσιευμάτων, όπως αυτό στο «Βηματοδότη» στο «Βήμα της Κυριακής» αποτυπώνουν το «δύσκολο» σκηνικό που έχει δημιιουργηθεί.

Ο κ. Δένδιας δέχεται αιτιάσεις σύμφωνα με τις οποίες, φροντίζει την προσωπική του εικόνα, αποφεύγοντας τις «καυτές πατάτες» της εξωτερικής πολιτικής, πιάστηκε στον ύπνο στο θέμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ότι συμβουλεύεται γνωστό καθηγητή (Ι. Μάζη)  ο οποίος αποτελεί «κόκκινο πανί» για το μέγαρο Μαξίμου!

Οι διαρροές αυτές και εδώ είναι το κλειδί της υπόθεσης είναι σε γνώση ή ακόμα χειρότερα έχουν την έγκριση του Πρωθυπουργού. Και οι πληροφορίες ότι ο υπουργός Εξωτερικών δεν συμμετείχε στην απόφαση για αποστολή οπλισμού στη Ρωσία, καθιστά το θέμα ακόμα πιο σοβαρό.

Η συνέχεια στις απαντήσεις του Γιάννη Οικονόμου στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/synnefa-pykna-stis-scheseis-toy-m-maximoy-me-ton-n-dendia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου