Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ο ιδιοκτήτης του SDNA, Ιβάν Σαββίδης, η Paralot και οι πληρωμές του Open

Ο ιδιοκτήτης του SDNA, Ιβάν Σαββίδης, η Paralot και οι πληρωμές του OpenΟι μάσκες έπεσαν. Με μία ιδιαίτερα δημιουργική κατασκευή-χταπόδι, που τα πλοκάμια της φθάνουν από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ως την Κύπρο και από εκεί στην Αθήνα και το Ντουμπάι, εξυπηρετούνται ορισμένα επιχειρηματικά συμφέροντα του Ιβάν Σαββίδη αλλά και τρίτων στον χώρο των Media, που ανταμείβονται ασφαλώς γενναιόδωρα, για την προβολή του Ρωσοπόντιου Μαικήνα των καπνών, ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και του Open TV.

Η πολυσχιδής κυπριακή εταιρεία Paralot ltd, με καταγωγή της Μετόχου της NYE Marketing ltd από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους εγκαθίσταται στην Ελλάδα ιδρύοντας υποκατάστημα στις 4 Δεκεμβρίου του 2014. Έκτοτε έχει στο χαρτοφυλάκιό της το γνωστό και πρόθυμο SDNA, που στο πρόσωπο του Ιβάν βρήκε την κάθαρση και την αποκατάσταση του κύρους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, έχοντας «υιοθετήσει» προνομιακά τον ΠΑΟ και τις δράσεις του.
Η ίδια εταιρεία, βέβαια, αναλαμβάνει τον τελευταίο χρόνο να ελεήσει και το Open TV, εξασφαλίζοντας του τηλεοπτικές παραγωγές, δικαιώματα κινηματογραφικών ταινιών, σκηνικά εκπομπών, όπως και εξοπλισμό για τη λειτουργία του. Βέβαια, η Paralot δεν είναι μόνη στις αγαθοεργίες της. Έχει τη χρηματοδοτική συμπαράσταση της κυπριακής εταιρείας RFA Trading and Consulting FZE στο Ντουμπάι και με διευθυντικά στελέχη τους Asinimov και Καλπαζίδη, που ως τον Ιούνιο του 2015 λειτουργούσαν και για τη ΣΕΚΑΠ.
Όπως η Πυθία ανεβασμένη σε έναν τρίποδα μασούσε τα φύλλα της δάφνης για την εκφορά των χρησμών της, έτσι και το SDNA με φύλλα καπνού της ΣΕΚΑΠ, εμπνέεται στο δημοσιογραφικό του έργο από τη ρωσοποντιακή γοητεία του Ιβάν Σαββίδη.
Άραγε οι εποπτικοί φορείς των Media και του ποδοσφαίρου, όπως και οι αρμόδιες άλλες διοικητικές και δικαστικές Αρχές, θα διερευνήσουν αυτή την ιδιότυπη διαπλοκή ή θα συνεχίσουν να την παρακολουθούν αδιάφορα, δημιουργώντας με τις ενδεχόμενες παραλείψεις τους συνθήκες μη υγιούς ανταγωνισμού, τόσο στα Media όσο και στο ποδόσφαιρο;
Περιμένουμε τα αντανακλαστικά των υπευθύνων σε αυτή την κατάσταση να μην παραμείνουν ασθενή και οι χαριστικές συμπεριφορές της τελευταίας πενταετίας να μη συνεχιστούν.
Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


2 σχόλια:

  1. Θα πέσει ο ουρανός να μάς πλακώσει!!!
    Ποιός μιλάει για διαπλοκή,ο Φαταούλ,από του οποίου τα μέσα αναπαράγετε στημένα λιβελογραφήματα εμπαθών και κατευθυνόμενων δημοσιογραφίσκων,που τα γράφουν ανώνυμα;ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διείσδυση των Ρώσων ιμπεριαλιστών σε τομείς επιρεασμού της κοινής γνώμης δεν σου λέει... κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή