Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Μετά την παρέμβαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ματαίωση της συνεδρίασης του ΕΔΣΝΑ

Μετά την παρέμβαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ματαίωση της συνεδρίασης του ΕΔΣΝΑΜε πρωτοβουλία του Προέδρου της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, Νίκου Τράκα, αιφνίδια παρέμβαση και κατάληψη των γραφείων του ΕΔΣΝΑ από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, αυτήν την ώρα, σύμφωνα με επιτόπιο ρεπορτάζ του epoli.gr από την Κατεχάκη και το Ψυχικό.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης, με αιτία την απόφαση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής να επεκτείνει την δυναμικότητα του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Φυλής, μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με επκεφαλής τον Πρόεδρό της ανέβηκαν στον 5ο όροφο του κτιρίου του ΕΔΣΝΑ, όπου βρίσκεται το γραφείο της Προέδρου του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, Ρένας Δούρου και συνεδριάζει το Δ.Σ., πραγματοποιώντας κατάληψη.

Υπενθυμίζεται ότι, η Διοίηκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ απαιτεί:
- Καμιά επέκταση του Ε.Μ.Α.Κ. και του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής.
- Να κλείσει άμεσα ο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής. 
- Να μπει τέρμα στην ιδιωτικοποίηση της λειτουργίας του συνόλου σχεδόν των εγκαταστάσεων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. 
- Μη καύση των απορριμμάτων.
- Μη μετατόπιση των βαρών στους δημότες.
- Να διασφαλιστούν απόλυτα όλοι οι εργαζόμενοι.
- Να δημοσιοποιηθούν τα ευρήματα των μελετών για την ρυπαντική επιβάρυνση της περιοχής και τις επιπτώσεις από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.
[12:30]: Μετά την δυναμική παρέμβαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ματαίωση της συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γ. Γραμματέα του Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου