Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

{Η αποτυχία του Συριζα-ΛΑΕ-Κινηματικού ΕΣΔΑ (Εθνικός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων) καλύπτεται και με κρατική τρομοκρατία}! Νέος τραμπουκισμός μπάτσου, ο οποίος αναίτια ξυλοκόπησε πολίτη και τον έστειλε στο νοσοκομείο στην Λευκίμμη

Είναι εντυπωσιακό το πόσο συχνά έχουμε επεισόδια μπατσάδικης βαρβαρότητας στην Λευκίμμη της Κέρκυρας.
Μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στην συγκλονιστική περίπτωση νεολαίου που βίωσε απρόκλητα στο κορμί του, μια κτηνωδία ανδρών των ΜΑΤ που όπως κατάγγειλε δημόσια, ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη θα μπορούσε να τον αφήσει νεκρό!

 Σήμερα πάλι ένα παρόμοιο περιστατικό ήρθε στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η ιστοσελίδα Corfu TV,  χωρίς να έχει υπάρξει κανένα επεισόδιο ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής, που εδώ και πολύ καιρό κινητοποιούνται διαμαρτυρόμενοι για την λειτουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, και μπάτσων, εντελώς αναίτια δηλαδή, ένας αξιωματικός της αστυνομίας επιτέθηκε σε πολίτη.

Το δημοσίευμα δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες και αρκείται να μας ενημερώσει ότι το θύμα δέχτηκε "απρόκλητα επίθεση από Αστυνομικό που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης".

Δεν μπορεί να γνωρίζουμε -αν και υποθέτουμε- τι αποτέλεσμα θα έχει η μήνυση που υπέβαλε ο πολίτης σε βάρος του τραμπούκου μπάτσου, ο οποίος τον ξυλοκόπησε. (Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το "όργανο της τάξης" συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας).
Αυτό που μπορεί να εκτιμήσουμε και το έχουμε ξαναγράψει, είναι ότι αυτές οι προκλητικές, τραμπούκικες συμπεριφορές των μπάτσων είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε οδυνηρές καταστάσεις.

Ακούει κανείς από τους πολιτικούς προϊστάμενους τους στο υπουργείο μπάτσων και καταστολής;   

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/10/blog-post_96.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου