Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

(Όταν η ακροδεξιά ρητορία γίνεται κρατική πολιτική δεν διαχωρίζει τους "άλλους" σε καλούς και κακούς, κύριοι... που ξεχάσατε με τις πράξεις σας το χρέος σας προς τους ελεύθερους ανθρώπους και την αριστερά... Ξαναπέστο:: Τι Χίτλερ, τι Στάλιν)... Μακελειό σε συναγωγή στην Πενσιλβάνια


Μακελειό σε συναγωγή στην Πενσιλβάνια

Ένοπλος άνοιξε πυρ στα τυφλά σε συναγωγή στην πόλη Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, σκορπίζοντας τον τρόμο στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, τουλάχιστον οχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί, και άλλοι τραυματίστηκαν. Έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ο δράστης παραδόθηκε και συνελήφθη.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το σημείο

:

 

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς όταν παραδόθηκε ότι «όλοι αυτοί οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν». Πάνω του είχε 3 όπλα, ένα τυφέκιο AR-15, ένα πιστόλι Glock.

«Ο ύποπτος που φέρεται να άνοιξε πυρ βρίσκεται υπό κράτηση. Έχουμε πολλά θύματα στο εσωτερικό της συναγωγής, μεταξύ αυτών τρεις αστυνομικοί που δέχθηκαν πυρά» είπε στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.








Η συναγωγή "Tree of Life" ήταν γεμάτη με ανθρώπους για την λειτουργία του Σαββάτου, όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί. Η αστυνομία έλαβε αρκετές κλήσεις από άτομα που είναι εγκλωβισμένα μέσα στο κτίριο.




Τραμπ: Ο Θεός μαζί τους

Με μήνυμά του στο Twitter, o Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο Πίτσμπουρκγκ. «Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν στο Πίτσμπουργκ. Άνθρωποι στην περιοχή Squirrel Hill πρέπει να παραμείνουν προφυλαγμένοι. Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί. Προσοχή στον ένοπλο. Ο Θεός μαζί τους»!


http://www.zougla.gr/kosmos/article/tora-enoplos-anikse-pir-se-sinagogi-stin-pensilvania---nekri-ke-travmaties

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου