Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Με το ΣΥΡΙΖΑ και τη "δικαιοσύνη" του ποτέ δεν πλήττεις

Πηγή: Ηλίας Σμήλιος - f/b

Για τρίτη φορά από τον Αύγουστο κατηγορούμενος, παραπέμπομαι σε δίκη για το ειδεχθές έγκλημα της παρεμπόδισης της "σωτηρίας των τραπεζών", μέσω των πλειστηριασμών και της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και μικρής περιουσίας.

Μετά τον ορισμό της δίκης μου στις 15 Μάη 2019 ως "υποκινητή" της κινητοποίησης του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΥ.Σ.Θ.) στις 19/10/2016 στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης, μετά την παραπομπή μου σε δίκη (χωρίς να έχει οριστεί ακόμη δικάσιμος) για το ίδιο "έγκλημα" της αντίστασης στους πλειστηριασμούς στις 28/9/2016, το ΣΥΡΙΖΑίικο δίκαιο τριτώνει κι απογειώνεται με την παραπομπή σε δίκη (μαζί με το συν. δικηγόρο του κινήματος Ζήση Κλεισιάρη, αυτή τη φορά) για το σταμάτημα πλειστηριασμών στις 7/6/2017.


Καλούμαστε μάλιστα να (ξανα)απολογηθούμε τη Δευτέρα 22 Οκτώβρη, ως κατηγορούμενοι πια για "ηθική αυτουργία σε παρακώλυση συναγωνισμού κατά συναυτουργία" και "ηθική αυτουργία σε παράνομη βία κατά συναυτουργία".

Το αν, πότε, πώς και γιατί θα πάμε να απολογηθούμε δεν το ξέρω ακόμη, καθώς θα το συναποφασίσουμε μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες του ΣΥ.Σ.Θ.
Το μόνο σίγουρο μέχρι τότε, αγαπητά μου ΣΥΡΙΖολαμόγια, είναι ότι αύριο Τετάρτη 17 Οκτώβρη, στη 1.30μ.μ. θα είμαι Τσιμισκή και Αριστοτέλους, σε άλλη μια εξόρμηση του ΣΥ.Σ.Θ. και την Πέμπτη 18/10, στις 6.30μ.μ. θα είμαι στη Συνέλευση του ΣΥ.Σ.Θ. για να αποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας ενάντια στην πολιτική των ("μετά"-μνημονιακών πάντα) πλειστηριασμών, κατασχέσεων, εξώσεων και διώξεων.

Γιατί για σας, καλά μου ΣΥΡΙΖολαμόγια-τσιράκια της Ε.Ε. και των τραπεζιτών, είναι έγκλημα (καθώς την καρέκλα της εξουσίας σας σιγοπριονίζει) αυτό που ο Ζήσης, ο Ηλίας, ο Θανάσης και τόσοι άλλοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες από το ΣΥ.Σ.Θ. και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών στην Πρέβεζα, την Αργολίδα, τη Λάρισα, το Βόλο ή την Αθήνα κάνουμε. Καθώς ούτε Μαρινόπουλος ούτε Μαρινάκης στην ταυτότητά μας γράφει, ούτε Σαββίδης, Μελισσανίδης, Φλώρος, Μηλιώνης κ.ά. του συναφιού που εσχάτως συναγελάζεσθε, είμαστε ex officio ένοχοι, ως επικίνδυνοι για το μεγάλο πλιάτσικο που στήσατε στην πλάτη του φτωχού λαού.
Όμως για μας...
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ (ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΙΤΟ Ή ΑΘΕΜΙΤΟ ΜΕΣΟ) ΑΡΠΑΓΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/10/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου