Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Το παραιάκι)... Ο σουρεαλισμός στην αποθέωση του: Παπαντωνίου, Πάχτας, Λαλιώτης κ.α μας τραγουδούν το "Απονη ζωή" (Βίντεο)

Αυτό που έχουμε σαν δεδομένο είναι ότι όσο προχωράμε για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα παρακολουθούμε συνεχώς "σκελετούς να βγαίνουν απ' την ντουλάπα", λοβιτούρες  δηλαδή στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. (Τα σκάνδαλα που βαρύνουν σημερινά κυβερνητικά στελέχη θα έρθουν στην επιφάνεια πολύ αργότερα και αφού έχει υπάρξει αλλαγή κυβερνητικής εξουσίας).
Κι αυτό γιατί προφανώς στο μόνο επίπεδο που μπορεί να αντιπαρατεθούν τα αστικά κόμματα είναι στο ποιο έχει στους κόλπους του τα λιγότερα διεφθαρμένα στελέχη.

Αλλωστε για την έξαρση της σκανδαλολογίας το επόμενο διάστημα μας προϊδεάζουν και τα δημοσιεύματα που υπάρχουν σύμφωνα με τα οποία στο στόχαστρο εισαγγελέων και ΑΑΔΕ έχουν μπει 752 άτομα, τα οποία ερευνώνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για άλλες οικονομικές παραβάσεις.

Μέσα σ' όλα αυτά όμως ξαναέρχονται στην δημοσιότητα και γεγονότα απ' το παρελθόν που τουλάχιστον με τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις μας φέρνουν χαμόγελο.

Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο βιντεάκι που ανέσυρε απ' το προσωπικό του αρχείο ο χρήστης του twitter Spiros Koutavas.

Το συγκεκριμένο οπτικό υλικό μας γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω και αναφέρεται σε μια εκδήλωση που είχε γίνει στις Πρέσπες το 2002 για να τιμηθεί ο μεγάλος στιχουργός μας Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Παρακολουθούμε λοιπόν, μια σειρά πρωτοκλασάτα τότε ΠΑΣΟΚικά στελέχη -Λιάνης, Πάχτας, Λαλιώτης, Βενιζέλος (!) Γιάννος Παπαντωνίου κ.α- να μας τραγουδούν το "Απονη ζωή". Ο σουρεαλισμός στο μεγαλείο του.


https://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/10/blog-post_558.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου