Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, λένε ψέματα με την συχνότητα που αναπνέουν. - Πρωτοπαλίκαρα της Χ.Α., οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στην "Φαβέλα

Το ότι τα στελέχη της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να λένε ψέματα με την συχνότητα που αναπνέουν, το έχουμε διαπιστώσει σε αρκετές περιπτώσεις. Αυτό το επιβεβαιώνει και σήμερα το δημοσίευμα που υπογράφει ο Γιάννης Σουλιώτης στην Καθημερινή και το οποίο αναφέρεται στην οργανωμένη δολοφονική επίθεση που είχε εξαπολύσει τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής σε όσους/ες βρισκόταν  στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο του Πειραιά «Φαβέλα», στις 25 Φλεβάρη.

Την ίδια μέρα της επίθεσης των ναζιστών κατά την οποία τραυματίστηκαν 5 άτομα, μεταξύ των οποίων και η συνήγορος της οικογένειας του Π. Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου.η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της είχε διαψεύσει την εμπλοκή της στην επίθεση, κάνοντας λόγο για «εκστρατεία λάσπης εναντίον του κινήματος».

Το δημοσίευμα όμως που αναφέραμε μας γνωστοποιεί ότι ήδη έχουν αναγνωριστεί δυο από τους δράστες και πρόκειται για «πρωτοπαλίκαρα» της Χρυσής Αυγής.
Ο ένας από αυτούς αναγνωρίστηκε από τα θύματα της επίθεσης, ενώ ο δεύτερος ταυτοποιήθηκε από δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε στο χώρο της επίθεσης.

Και φυσικά δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει το θράσος των ναζιστικών αποβρασμάτων.«Απορρέει από το “Καστελόριζο”, τις δηλώσεις ένθεν κακείθεν περί επανένταξής της στο δημοκρατικό τόξο και περί “αποκλειστικής βίας της Αριστεράς”, τη νομιμοποίησή της στο στίβο των εθνικιστικών συλλαλητηρίων και της σκανδαλολογίας των ημερών», όπως σημείωναν σε δήλωση τους oι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, στην δίκη της Χ.Α., Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Παπαδάκης, και Κώστας Σκαρμέας.

Να θυμίσουμε ότι σε ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, ένα από τα θύματα της δολοφονικής ναζιστικής επίθεσης, η δικηγόρος Ελευθερία Τομπατζόγλου, περιέγραψε πολύ χαρακτηριστικά την άνανδρη δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών.

Η  μαχόμενη δικηγόρος  -συνήγορος πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χ.Α- η οποία υπέστη βαρεία κρανιοεγκεφαλική κάκωση από χτύπημα με λοστό στο κεφάλι που τις προκάλεσε φασιστοειδές, αφού περιγράφει αναλυτικά την εισβολή του τάγματος εφόδου, σχολιάζει την τοποθέτηση της ναζιστικής συμμορίας ότι δεν έχει καμιά σχέση με την επίθεση, -για να επιβεβαιωθεί απόλυτα στην εκτίμησή της σήμερα- ενώ αναφέρεται στην πορεία της δίκης των στελεχών του ναζιστικού μορφώματος.



http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_368.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου