Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Αν τους έλεγε γύφτους, μπορεί να γινόταν και αντιπρόεδρος

Του Χρήστου Φασούλα (από sdna)

Αποκάλεσε τους ΠΑΟΚτσήδες "Βούλγαρους" στο ίνσταγκραμ, μετά διεγράφη από τη ΝΔ παρόλο που έσβησε το ποστ, φυσικό κι επόμενο η Έλλη Παπαγγελή να γίνει νούμερο ένα τρεντ στο τουίτερ.
Πολιτική. Και πολιτικοί. Το άκρον άωτον, η επιτομή, ο ορισμός, η κορωνίδα της υποκρισίας.
Κορώνα στο κεφάλι τους την έχουν. Και ειδικά τα κομματόσκυλα. Θα πουν και θα κάνουν οτιδήποτε για να μείνει ικανοποιημένη η ηγεσία. Βασιλικότεροι του βασιλέως.
Πριν κάνα μήνα, η Έλλη μας χτυπιόταν και οδυρόταν για την "ελληνικότητα της Μακεδονίας μας". Αλλά τώρα οι ελληνικότατοι Μακεδόνες έγιναν ξαφνικά Βούλγαροι. Μόνο και μόνο επειδή το κόμμα είναι σε κόντρα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Όσο για το ίδιο το κόμμα, αφού πρώτα  επιχείρησε λαϊκίστικα να αποκομίσει πολιτικά οφέλη απ' αυτή την ιστορία με τον Σαββίδη, διέγραψε την Παπαγγελή, βγάζοντας μια ανακοίνωση-απαύγασμα της υποκρισίας.
Δε συνάδουν, λέει, οι θέσεις της Παπαγγελή με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος...


Ναι, ασφαλώς και δε συνάδουν. Δεν τους είπε δα και γύφτους, όπως εκείνος ο περίεργος οΔαβάκης που ωρυόταν ότι δε θέλει να τον ψηφίσουν οι γύφτοι και μετά ζητούσε συγγνώμη κάνοντας τη μνημειώδη δήλωση ότι δεν τον εκφράζουν αυτά που είπε. Ούτε ανάπηρους,  που δεν πρέπει να δουλεύουν τους είπε, όπως ο Φωτήλας. Ούτε καν βιβλία κατά των Εβραίων δεν πούλησε, για να ζητήσει μετά συγνώμη μετανιωμένη οικτρά και να γίνει αντιπρόεδρος του κόμματος...
Δε βαριέσαι, βέβαια, μικρή είναι η Έλλη, θα μάθει. Αν και πάντως, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια,  ήταν ακόμα πιο μικρή όταν μελέτησε και αποδόμησε τον μαρξισμό. 
Τι να λέμε δηλαδή τώρα, εδώ απέρριψε κοτζάμ Μαρξ στα δεκαπέντε της, σιγά μην δεν απέρριπτε τους ΠΑΟΚτσήδες.

https://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_152.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου