Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Νέο αγροτικό συλλαλητήριο στην Ελασσόνα

Νέο αγροτικό συλλαλητήριο στην Ελασσόνα
Με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (25/11), αγροτικό και κτηνοτροφικό συλλαλητήριο στην Ελασσόνα.
Η νέα αυτή, μαζική διαμαρτυρία, εντάσσεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των αγροτικών κινητοποιήσεων που είχε αποφασίσει προ καιρού η Πανελλήνια Επιτροπή Μπλόκων και η οποία αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου στις αρχές Δεκεμβρίου.
Στo νομό Λάρισας, μέχρι στιγμής, μαζί με το σημερινό συλλαλητήριο έχουν πραγματοποιηθεί τρία στις επαρχίες Τυρνάβου, Άγιας και σήμερα στην Ελασσόνα ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στα Φάρσαλα.
Το απόγευμα της Τετάρτης, θα πραγματοποιηθεί πανεθεσσαλική σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων στον Παλαμά Καρδίτσας, την οποία και διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας.
Όπως τονίζεται, «η αγωνιστική απάντηση της μικρομεσαίας αγροτιάς στο τρίτο Μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα αντιαγροτικά μέτρα που περιέχει αλλά και στην ΚΑΠ της Ε.Ε που μειώνει ως 50% τις ενισχύσεις μέχρι το 2019, είναι μονόδρομος». 
Η Πανθεσσαλική Σύσκεψη θα συζητήσει και θα αποφασίσει την οργάνωση και τον συντονισμό των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Θεσσαλία και τις προτάσεις που θα κάνει στην πανελλαδική σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αρχές Δεκέμβρη. 
Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/646073/neo-agrotiko-syllalitirio-stin-elassona#ixzz3sWKG66gv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου