Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Προβοκατορίσκοι

Πηγή: «ΚΟΝΤΡΑ»

Ευκαιρία να συμψηφίσει τις αποκαλύψεις για το βίο και την πολιτεία του με μια «απόπειρα εμπρησμού» στο σπίτι του στα Εξάρχεια βρήκε ο Φλαμπουράρης κι από κοντά οι υπόλοιποι Τσιπραίοι. Η «τρομοκρατική επίδεση» (έτσι χαρακτήρισε ένα μπιτόνι με βενζίνη τοποθετημένο έξω από την εξώπορτα, ενώ η φωτιά σβήστηκε αμέσως) είναι αποτέλεσμα της «επίδεσης λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες» δήλωσε ο ίδιος, για να καταλήξει: «Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι' αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης».



«Η προσωπική στοχοποίηση έδειξε γρήγορα το αποτέλεσμά της», πετάχτηκε να πει την παπάρα της και η Γεροβασίλη. Για «πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας» που «έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησής του από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα που προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπιλώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με λάσπη και συκοφαντίες», ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η μέθοδος αυτή λέγεται προβοκάτσια. Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του Φλαμπουράρη και δεν μπορεί να ξεφύγει. Δεν μιλάμε μόνο για τη συμμετοχή του στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και για τον προσωπικό βίο και την πολιτεία του. Δεν μας ενδιαφέρει τι γράφουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Εμείς έχουμε γράψει καθαρά την άποψή μας και την επαναλαμβάνουμε. Αυτός ο ζάμπλουτος εργολάβος, που έπαιρνε δουλειές του δημοσίου επί πολλά χρόνια, διαχειρίστηκε άθλια ακόμη και τα τυπικά της συμμετοχής του στην κυβέρνηση. Τη μια μέρα έλεγε πως δεν απαγορεύεται να κατέχει μετοχές και την άλλη εμφάνιζε ένα νομικά άκυρο ιδιωτικό συμφωνητικό, θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής όχι από κάποιο ΚΕΠ ή AT, αλλά από συριζαίο μπατσσσυνδικαλιστή του αρχηγείου της ΕΑΑΣ. Αυτός ο ζάμπλουτος εργολάβος έχει το Θράσος να επικαλείται «τους σαραντάχρονους αγώνες του στην Αριστερά», φτύνοντας κυριολεκτικά αυτό που έχει καταγραφεί στη νεότερη ελληνική ιστορία ως ήθος των κομμουνιστών και των αριστερών ανθρώπων.

Γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα για κάποιον άλλο εργολάβο, που ο Φλαμπουράρης προσέλαβε δυο φορές (και στις δυο κυβερνήσεις) ως... άμισθο σύμβουλό του και τώρα φημολογείται ότι θα τον διορίσει Συντονιστή για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού. Ο ίδιος, ως άνθρωπος της πιάτσας, λύνει και δένει σ' αυτά τα ζητήματα, κινώντας τα νήματα από το πόστο παντοδυναμίας που κατέχει στο Μαξίμου. Αν είχε λίγη τσίπα, θα έμενε έξω από την κυβέρνηση, για να κρατήσει τουλάχιστον τα προσχήματα.

Μπήκε στην κυβέρνηση ως υπουργός Επικράτειας για να συντονίζει, λέει, το κυβερνητικό έργο. Ακόμα και ο πιο αφελής οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ θα γελάσει άμα του πεις ότι ο Φλαμπουράρης συντονίζει τους υπουργούς. Το βλέπουμε, άλλωστε τι συντονισμός υπάρχει. Μπήκε στο Μαξίμου ως «μέντορας» του Τσίπρα και ως γενικός «νταλαβεριτζής». Ολος ο ελληνικός λαός έτσι το βλέπει. Καλύτερα, λοιπόν, να σωπάσει και να μην προκαλεί με τέτοιες βλακώδεις προβοκάτσιες, νομίζοντας ότι θα μας τρομάξει. 


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/11/blog-post_789.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου