Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

24ωρη Πανελλαδική Απεργία των περιφερειακών υπαλλήλων


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΥΑΠΕ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, σε εφαρμογή των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου, και κηρύσσει προειδοποιητική πανελλαδική 4ωρη στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι το τέλος του ωραρίου, την Παρασκευή 27/11/2015.

“ΚΑΛΟΥΜΕ όλους  τους  συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα μέσα από Γενικές Συνελεύσεις και μαζική συμμετοχή, για να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των περιφερειακών υπαλλήλων, την Παρασκευή 11/12/2015 και συγκέντρωση  στην πλατεία Κλαυθμώνος στο Υπουργείο Εσωτερικών την ίδια μέρα στις 12.00
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ αναδεικνύοντας τα αιτήματά μας
Απαντάμε στην κυβέρνηση με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, έπειτα από την τροπολογία που κατέθεσαν εκπρόθεσμα οι αρμόδιοι Υπουργοί και αφορά την μισθοδοσία των υπαλλήλων των Περιφερειών της χώρας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αγνόησε επιδεικτικά τις θέσεις μας που έχουμε εκφράσει επανειλημμένα και ψήφισε την τροπολογία, στα πλαίσια της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει σε βάρος του λαού και όλων των εργαζομένων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εγγύηση και διασφάλιση της μισθοδοσίας μας από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Οι εργαζόμενοι δεν θα υποχωρήσουν μπροστά στους αντεργατικούς εκβιασμούς που θέτει η κυβέρνηση”.
http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/24ori-panelladiki-apergia-ton-perifereiakon-ipallilon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου