Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μεγάλη συγκέντρωση για τις γερμανικές οφειλές με ομιλητή τον Μανώλη Γλέζο

Μεγάλη συγκέντρωση για τις γερμανικές οφειλές με ομιλητή τον Μανώλη Γλέζο
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία του Μανώλη Γλέζου στη Φρανκφούρτη με κύριο θέμα τις γερμανικές οφειλές.

Η Επιτροπή αλληλεγγύης προς την Ελλάδα που διοργάνωσε την εκδήλωση μετά την ομιλία, αποφάσισε την σύσταση επιτροπής συλλογής υπογραφών στην Γερμανία, με αίτημα την πληρωμή των Γερμανικών οφειλών στην Ελλάδα.



- Την συγκέντρωση και την ομιλία του Μ.Γλέζου, κάλυψε το Γερμανικό kratik;o κανάλι ARD, τηλεοπτικά δίκτυα από άλλες ευρωπαικές χώρες και από την Ιαπωνία.

- Κατάμεστη η αίθουσα DGB-HAUS στην εκδήλωση που διοργάνωσαν σήμερα η Επιτροπή Αλληλεγγύης στην Ελλάδα και το συνδικάτο της IGMETALL.

- Μεγάλη η συμμετοχή των Γερμανών πολιτών, ενώ η Ελληνικής κοινότητα προσέφερε παραδοσιακά ελληνικά φαγητά που είχαν μαγειρέψει ομογενείς. Η εκδήλωση είχε και μουσικό πρόγραμμα με ελληνικά τραγούδια.

- Όλοι οι παριστάμενοι Γερμανοί πολίτες, δεσμεύτηκαν ότι θα γίνουν κοινωνοί των δίκαιων αιτημάτων της Ελλάδας.

http://www.zougla.gr/politiki/article/megali-sigentrosi-gia-tis-germanikes-ofiles-me-omiliti-ton-manoli-glezo


1 σχόλιο:

  1. 1. Το θέμα των "Μεταναστών" ή "Λαθρομεταναστών" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και έχει ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και τα φυσικά αδιέξοδα του Καπιταλισμού/Ιμπεριαλισμού (Πολεμοι) ! Τα ζητήματα είναι αλλού και ΟΧΙ στα δάκρυα και στοις δηλώσεις συμπόνιας, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ... ακόμη και με τα ... πτώματα τους !!! Δημιουργούν ΣΤΗΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ/ΝΑΖΙΣΜΟΥ ! Γνωστό το κόλπο των ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !! (βλ. Α΄Π.Π. και Β΄Π.Π. !!). Υπάρχουν ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΟΥ .... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΠΡΟΤΟΥ .. ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ !!!!!

    2. Οποιος αποκαλεί τον Π. Καμμένο ακροδεξιό, ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ (συνειδητά ή ασυνείδητα) ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, και ΕΧΘΡΩΝ της Χώρας ! (Εχει σχέση με τα ... πολιτικά δίπολα ! Γιαυτό προωθούν το ... ΚΕΝΤΡΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΤΑΝΕ και η ... NSDAP !! ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ την ορολογία "ΚΕΝΤΡΟ" (Κεντροδεξιά ή Κεντροαριστερά) ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΑΙ ΤΟ ξεκάθαρα ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΒΗΜΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ/ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ !!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή