Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Κίτρινη κάρτα» Λαφαζάνη στην «Ελληνικός Χρυσός»


Σωρεία προβλημάτων και σοβαρών παραλείψεων στις τεχνικές μελέτες που υποβλήθηκαν από την «Ελληνικός Χρυσός» σχετικά με τις Μονάδες Μεταλλουργίας και Εμπλουτισμού στη θέση «Μαντέμ Λάκκος» στις Σκουριές Χαλκιδικής διαπιστώνει το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΑΠΕΝ), ζητώντας από την εταιρεία να συμμορφωθεί άμεσα προς τις σχετικές υποδείξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης απέστειλε ήδη δύο επιστολές στην «Ελληνικός Χρυσός», βάσει των οποίων εντοπίζει σοβαρές παραλείψεις και κρίσιμα κενά ασφαλείας, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τόσο την ασφάλεια των εργαζομένων και την υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής όσο και το περιβάλλον.
Στις επιστολές, ο Π. Λαφαζάνης αναπέμπει στην εταιρεία τα προσαρτήματα των τεχνικών μελετών, ώστε να συμπληρωθούν και να διορθωθούν άμεσα, όπου αυτό επιβάλλεται και ζητά την τάχιστη συμμόρφωση της εταιρείας.
http://tvxs.gr/news/ellada/kitrini-karta-lafazani-stin-ellinikos-xrysos


1 σχόλιο:

  1. Σιγά Σιγά θα ξεχάσω και αυτά τα λίγα ελληνικά που ξέρω !!! Η "ΡΗΞΗ" είναι μια κατάσταση, μια διααδικασία, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με εντιμώτητα και ατιμώτητα !!! Αλλλλάζουμε ... έννννοιες ;;; εεεεεε ;;;;; Επειδή Μας τελείωσαν οι ιδέες, γιαυτό τώρα αλλλλλλλάζουμε της .... ένννννοιες ;;;;/!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή