Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Καβγάς Λαφαζάνη- Βρούτση στη Βουλή

Καβγάς Λαφαζάνη- Βρούτση στη Βουλή
Έντονη λογομαχία ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση σημειώθηκε στη Βουλή. Ο κ. Βρούτσης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «δουλεύει τους Έλληνες ψιλό γαζί» αναφερόμενος στα όσα «έταξε» ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά για τις συντάξεις και τον κατώτατο μισθό, ενώ έκανε λόγο για «πελατειακή αντίληψη που έρχεται από το παρελθόν». 


Ο κ. Βρούτσης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει «πού θα βρει τα λεφτά», ενώ σημείωσε πως «τα πράγματα πλέον σε μια αρμονική ισορροπία, το ασφαλιστικό σύστημα έχει ταμειακή ισορροπία και διαρκώς θα βελτιώνονται τα δημοσιονομικά μεγέθη», αναφερόμενος στο ασφαλιστικό. 

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε τον κ. Βρούτση αρχιπραξικοπηματία του κουρελιάσματος της εργατικής νομοθεσίας και τόνισε πως «Χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος από τον υπουργό να κάνει αυτούς τους χαρακτηρισμούς απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση. Παίζετε πολύ βρώμικο ρόλο. Είστε αρχιπραξικοπηματίας μιας κυβέρνησης η οποία έχει κατακουρελιάσει την εργατική νομοθεσία».


http://www.zougla.gr/politiki/article/kavgas-lafazani--vroutsi-sti-vouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου