Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Νέα αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για κατηγορούμενο των «Πυρήνων»

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πυροδότηση σημερινή δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, με την οποία εξέφρασε την υποστήριξή του στον απεργό πείνας Κωνσταντίνο Σακκά, ο οποιός κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Νέα αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για κατηγορούμενο των «Πυρήνων»
«Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίστηκε με τον κατηγορούμενο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς”.
Σήμερα με δημόσια δήλωσή του τον αθωώνει κιόλας.
Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να πέσουν;», τονίζεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Π. Κουρουμπλής στη δήλωσή του ανέφερε ότι «η απόφαση του Εφετείου Αθηνών για εξάμηνη παράταση της προφυλάκισης του απεργού πείνας Κωνσταντίνου Σακκά, για μια υπόθεση για την οποία φαίνεται εκ πρώτοις ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ενοχής του, υπονομεύει την αξιοπιστία του θεσμού της Δικαιοσύνης», προσθέτοντας ότι «όταν η συνολική περίοδος προφυλάκισης ενός κατηγορουμένου φτάνει τους 30 μήνες, υπερβαίνοντας κάθε περιθώριο που ορίζει το Σύνταγμα και η δικονομία, οδεύουμε σε δρόμους επικίνδυνους για τη Δημοκρατία».
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του για την ανακοίνωση της ΝΔ, κάνει λόγο για «γελοία επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για να μας κάνουν να ξεχάσουμε την εγκληματική τους πολιτική. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα εισπράξουν το τίμημα της πολιτικής τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου