Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

(Ε... δεν γίνεται να είσαι τζάμπα... συστημικός μάγκας)!!! Μπάτσοι διαφημίζουν πόσο προσοδοφόρο είναι το επάγγελμα τους και πόσο πολυτελή ζωή τους εξασφαλίζει

Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται. Το να βγαίνουν δηλαδή οι μπάτσοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προβάλλουν το πόσο προσοδοφόρα είναι η δουλειά τους και πόσο πολυτελή διαβίωση τους εξασφαλίζει.

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία που έχουν εξασφαλίσει διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, για όσες εγκληματικές τους ενέργειες που βλέπουν κατά καιρούς την δημοσιότητα, έχουν κάνει ορισμένους μπάτσους να ξεσαλώσουν εντελώς.

Ηρθε λοιπόν η ώρα που η πολιτική και φυσική τους ηγεσίας να τους στείλει μήνυμα, μέσω ενός γνωστού δημοσιοκάφρου να «συμμαζευτούν» κάπως και να μην προκαλούν.

Και να τι εννοούμε. Βγαίνει σήμερα ο γνωστός Βασίλης Λαμπρόπουλος στην ιστοσελίδα του «Βήματος» και μας γράφει ότι αστυνομικός-φρουρός πολιτικών προσώπων παρουσιάζει φωτογραφίες του στο facebook μεγάλα χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχουν περιέλθει προσφάτως στην κατοχή του τα οποία «πιθανόν υπερβαίνουν τα 80.000 ευρώ (σε δεσμίδες χαρτονομισμάτων ακόμη και των 500, των 100 ευρώ κ.λπ.) , χωρίς να μπορεί να διαπιστωθεί η προέλευση των χρημάτων και αν αυτά αποτελούν προϊόν εγκληματικών ενεργειών».
 (Ε, ναι μπορεί να πήρε καμιά κληρονομιά … και να επιδεικνύει την οικονομική του άνεση μήπως βρει καμιά γκόμενα…).

Και συνεχίζει στο κείμενο του ο Λαμπρόπουλος: «Οι συγκεκριμένες διαδικτυακές καταχωρίσεις του αστυνομικού έρχονται σε συνέχεια άλλων αμφιλεγόμενων, ιδιόρρυθμων αναρτήσεων στο Facebook και σε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν δώσει το "παρών" στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σε άλλες "ευαίσθητες" υπηρεσίες. Και οι οποίοι δεν διστάζουν να δημοσιοποιούν φωτογραφίες από αλλεπάλληλα μεταμεσονύκτια γλέντια τους σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, να μιλούν για γαμήλια πάρτι με ναρκωτικά, ενώ ένας από αυτούς δήλωνε υπάλληλος της πρεσβείας της Κολομβίας».

Και περνά το μήνυμα που θέλει ο δημοσιογράφος του «Βήματος» προς τους μπάτσους: Σταματήστε αυτής τις φιγούρες γιατί προκαλούνται  «σειρά ερωτημάτων σχετικά με την «παρακμή» τμήματος της ΕΛ.ΑΣ. που αναπτύσσει ύποπτες σχέσεις με τη νύχτα και με παράνομα κυκλώματα. Ξεχνώντας σχεδόν την υπηρεσιακή ιδιότητά τους…».
Πάνω απ’ όλα δηλαδή η εικόνα.

Υ.Γ: Αλήθεια θυμάστε τις τυμπανοκρουσίες που είχαν γίνει όταν αναγγέλθηκε μια μπατσάδικη υπηρεσία που θα στελεχωνόταν από «αδιάφθορους» και είχε το όνομα «Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων; Ε, μάλλον αυτή θα καταργήθηκε και θα ανέλαβε να την αντικαταστήσει με τις συστάσεις του προς τα «όργανα της τάξης ο Β. Λαμπρόπουλος. 


https://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/06/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου