Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι ΟΤΑ συνεχίζουν τον αγώνα. Σιωπή από τα ΜΜΕ

απολυμένοι
Οι απολυμένοι συμβασιούχοι των ΟΤΑ επιμένουν δυναμικά, για 33η ημέρα σήμερα, στον αγώνα για τη δικαίωσή τους, την επιστροφή στη δουλειά και τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Πρόκειται για περίπου 10.000 εργαζόμενους, έμπειρο προσωπικό που απολύθηκε εξαιτίας της 3Κ/2018 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ, που είχε και έχει τις «ευλογίες» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ και του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη. Ο ίδιος, κάθε μέρα, βγαίνοντας από το υπουργείο του, τους έχει απέναντί του, τους αντικρίζει, καθώς έχουν στήσει σκηνές και έχουν δημιουργήσει Κέντρο Αγώνα, στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΤους βλέπει και αδιαφορεί.
Όπως αδιαφορούν και τα τηλεοπτικά δίκτυα, τα κανάλια -κατά το κοινώς λεγόμενο-, τα οποία δε θεωρούν ως είδηση τις περίπου 10.000 απολύσεις εργαζομένων, με αποτέλεσμα να μη δημοσιοποιούν το πρόβλημά τους. Θεωρούν ως είδηση, όμως, και αναπαράγουν τα όσα ψευδώς λένε οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για τους εργαζομένους αυτούς, όπως προσφάτως ο Σκουρλέτης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ουδέποτε τους είπε ότι θα μετατρέψει τις συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.
Πρώτο και καλύτερο… κανάλι, που δεν έχει πει ούτε τη φράση «απολυμένοι συμβασιούχοι» το κρατικό, η ΕΡΤ, για το οποίο οι εργαζόμενοι -επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- πάλεψαν με σθένος κατά του «μαύρου». Σήμερα, η ΕΡΤ έχει ξεχάσει το… παρελθόν της και ρίχνει «μαύρο» στους απολυμένους συμβασιούχους. Και για να μην ξεχνιόμαστε: και αυτοί πληρώνουν, μέσω της ΔΕΗ, για να υπάρχει
https://iskra.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου