Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, SIEMENS ΚΑΙ ΕΡΤ

Κωνσταντοπούλου: Έρευνες για Μνημόνιο, Siemens και ΕΡΤ

Προτεραιότητά μας θα είναι να ρίξουμε άπλετο φως στις υποθέσεις από τις οποίες θυματοποιήθηκε ο ελληνικός λαός και υπονομεύθηκε το δημόσιο συμφέρον, δηλώνει στο «Βήμα της Κυριακής», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ως τέτοιες υποθέσεις αναφέρει την ΕΡΤ, το Μνημόνιο, τη Siemens, τη λίστα Λαγκάρντ, τις υποθέσεις υποβρυχίων-εξοπλιστικών και την εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Για την διαπραγμάτευση με την ΕΕ, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα γίνει από μηδενική βάση, αλλά στη βάση του ευρωπαϊκού κεκτημένου δεκαετιών για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, αλλά και στη βάση της διαγραφής του γερμανικού χρέους του 1953.
Για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνει ότι το κόμμα της δεν θα βαδίσει στην πεπατημένη των «διακοσμητικών Προέδρων» - εκτελεστικών οργάνων της κυβέρνησης «που εκδίδουν Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου με τη σέσουλα και ανοιγοκλείνουν τη Βουλή κατά παραγγελία».


Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/540123/konstantopoyloy-ereynes-gia-mnimonio-siemens-kai-ert#ixzz3NqjoSuH4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου