Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

(Ο καπιταλισμός φέρνει την βαρβαρότητα στις ψυχές μας! Αποσυντονισμένη κοινωνία, αποδιοργανωμένες προσωπικότητες)... Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον αδερφό του, τη νύφη του και τον 12χρονο ανιψιό του



Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όταν 43χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του και τη γυναίκα του, μαζί με το δωδεκάχρονο παιδί τους, χωρίς να διευκρινιστούν μέχρι στιγμής τα αίτια της τριπλής δολοφονίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο άνδρας εισέβαλε σε μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια, κρατώντας όπλο και μαχαίρι και τους σκότωσε, κατά πάσα πιθανότητα πυροβολώντας διαδοχικά και τους τρεις από κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος στη ζωή του.
Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ διερευνώνται τα αίτια.
Πηγή seleo.gr
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/triplo-foniko-sth-thessalonikh-andras-skotwse-ena-zeygari-kai-ton-12-etwn-gio-toys.3226248.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου