Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός



Συνελήφθη ο καταζητούμενος τρομοκράτης, Χριστόδουλος Ξηρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση.
Ο Ξηρός, συνελήφθη σε γιάφκα στην Ανάβυσσο. Οι αστυνομικοί είχαν χαρτογραφήσει την περιοχή, καθώς ο τρομοκράτης είχε νοικιάσει το σπίτι εδώ και δύο μήνες με ψεύτικα στοιχεία. Τις τελευταίες δυο μέρες τον παρακολουθούσαν και τον συνέλαβαν ενώ έβγαινε από το σπίτι.
Πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι ενώ ήταν μεταμφιεσμένος για να μην τον αναγνωρίσουν. Ήταν ξανθός και έχει αφήσει μούσι. Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός, είχε εξαφανιστεί τον Ιανουάριο του 2014, παραβιάζοντας την άδεια εξόδου που του είχε δοθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης είχε δηλώσει τότε πως η εξαφάνισή του αποτελούσε πολιτική απόφαση που συνάδει με την δράση του.Στις 14 Ιανουαρίου, ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε "επανεμφανιστεί", καταγράφοντας μέρος επιστολής του σε βίντεο και προειδοποιώντας για νέα χτυπήματα.
Είχε δηλώσει "ελεύθερο μέλος της 17Ν" αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος".
Μεσημεριανές ώρες συνελήφθη σε περιοχή της Ν/Α Αττικής ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός. Έρευνα από ΔΑΕΕΒ.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/synelhfthh-o-xristodoylos-kshros.3227832.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου