Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

"ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ" Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ


Τελικά  η "φάβα" δεν έχει μόνο έναν ...λάκκο 
αλλά πολλούς.

 Πρίν απο μία βδομάδα ο  πιό  εκπαιδευμένος "λαγός" του συστήματος, μας "πληροφορούσε" απο την  εφημερίδα του  ότι «Φοβούνται τρομοκρατική επίθεση από τον Χριστόδουλο Ξηρό» (βλ.  εδώ).
Σήμερα πάλι ο ίδιος,  ΠΡΩΤΟΣ από όλους, έδωσε την πληροφορία μέσω της προσωπικής του σελίδας  στο twitter, πως συνελήφθη  ο  σουλατσαδόρος  "τρομοκράτης" στην Ανάβυσσο.

Να θυμήσουμε ότι  ο Χατζηνικολάου ήταν ο μοναδικός  που  "γνώριζε"  ότι θα  κλείσουν την  ΕΡΤ και μάλιστα πάλι τότε   δια της εφημερίδας του μας  είχε ..προειδοποιήσει  μία βδομάδα πρίν για το επερχόμενο  λουκέτο.

Μπορεί όλα αυτά  να είναι απλώς  ...συμπτώσεις,μπορεί όμως και να μην είναι. 
Σε αυτή την περίπτωση  ακόμα και ο πιό  ανύποπτος  στα  κυβερνητικά επικοινωνιακά  τερτίπια ,αναγνώστης- ψηφοφόρος δεν είναι δύσκολο να  αντιληφθεί   πόσους λάκκους  έχει αυτή  η ρημάδα  φάβα  που  μας ταϊζουν  κυβέρνηση και ΜΜΕ  τόσα χρόνια.
Με δυό λόγια  είναι η δεύτερη  φορά  που  βλέπω  να  προαναγγέλεται  σαν είδηση ή σαν  γκρίζα ρεκλάμα, μια  κυβερνητική  "δράση" με προφανή στόχο  την επικοινωνιακή  της κάλυψη και μάλιστα  τότε  που τη χρειάζεται περισσότερο.
Τις λεπτομέρειες  της "σύλληψης"  αναδημοσιεύουμε απο την ιστοσελίδα enikos.gr πιό κάτω:

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο Χριστόδουλος Ξηρός. Την πληροφορία μετέδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω Twitter.Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Ανάβυσσο. Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο Ξηρός ήταν μεταμφιεσμένος. Φορούσε ξανθιά περούκα και έχει αφήσει μούσι.Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τους τελευταίους τρεις μήνες είχαν χαρτογραφήσει την περιοχή της Αναβύσσου, όπου βρισκόταν το κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού.Το σπίτι στο οποίο εντοπίστηκε ο Ξηρός βρίσκεται σε μη κατοικημένη περιοχή της Αναβύσσου και το είχε νοικιάσει εδώ και δύο μήνες με ψεύτικα στοιχεία.Τις τελευταίες δύο ημέρες οι αστυνομικοί είχαν θέσει το σπίτι υπό παρακολούθηση και σήμερα πραγματοποίησαν επιχείρηση την ώρα που έβγαινε από αυτό.Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον Χριστόδουλο Ξηρό χωρίς να προλάβει να προβάλει αντίσταση. Ο Ξηρός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οπλοφορούσε τη στιγμή της σύλληψής του.Υπενθυμίζουμε ότι ο Ξηρός ήταν δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού από τις 7 Ιανουαρίου του 2014, ενώ -μετά από λίγο διάστημα- ο ίδιος έκανε την εμφάνισή του μέσω βίντεο.Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
- See more at: http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_88.html#sthash.KGn3pOd2.dpuf
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου