Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

"Ποτάμι": Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος

Κι ενώ χιλιάδες μικρομεσαίοι αγρότες βρίσκονται στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής, εξαιτίας του ρώσικου εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα που επιβλήθηκε μετά την επέμβαση της ΕΕ και των ΗΠΑ στην Ουκρανία, -μια ενέργεια που στήριξε η ελληνική κυβέρνηση- έρχεται μια ανακοίνωση από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη,μνημείο καιροσκοπισμού, θολούρας και πολιτικαντισμού.


Δείγμα κι αυτή του «νέου αέρα» που φέρνει στην πολιτική ζωή το «Ποτάμι»:

 «Η ρωσική απόφαση προέκυψε ως “παράπλευρη απώλεια” στην προσπάθεια της ΕΕ να προασπίσει τις ευρωπαϊκές αξίες της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας.Στηρίζουμε τις ευρωπαϊκές αρχές αλλά ταυτόχρονα ζητούμε να υποστηριχθεί η ελληνική αγροτική παραγωγή»..

Μάλιστα. Και ευρωλαγνεία με δείγματα υποταγής στις εντολές του ευρωιερατείου και υποστήριξη στην εν δυνάμει αγροτική εκλογική πελατεία. Ή διαφορετικά και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

Και φυσικά ούτε ίχνος κριτικής στην ελληνική κυβέρνηση που με την στάση της συνέβαλε ώστε να καταστραφούν αγροτικά προϊόντα που προοριζόταν για την ρώσικη αγορά και η αξία τους εκτιμάμε ότι ξεπερνούν τα 200 εκατ. Ευρώ.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/08/blog-post_73.html

1 σχόλιο:

  1. είναι μια φυσιολογικότατη δήλωση του κωστασημιτηκογερμανικού κόμματος τι περιμένατε να δηλώσει η πυθία ήταν πιο σαφέστερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή