Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ισόγειο της δεξιάς πολυκατοικίας. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να προωθείται ως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα, δήλωσε ο αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Περάσαμε πολύ καιρό χωρισμένοι, εγώ και ο Αντώνης, κι ήρθε επιτέλους η ώρα να ξαναβρεθούν...
οι δρόμοι μας, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον στενό κύκλο του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είδε στον ύπνο του όταν χαροπάλευε, τον Αη Γιώργη να βαστά το κεφάλι του Αλέξη Τσίπρα ενώ στην πορεία του προς το δρόμο της νίκης έβλεπε δεξιά κι αριστερά σταυρωμένους Πακιστανούς εργάτες της Μανωλάδας.

Ήταν σημάδι από τον Θεό, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο Αη Γιώργης ήμουν εγώ ενώ το άλογο ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, διαπίστωσε. Μόλις τον καβαλικέψω θα διαλύσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, τους αριστερούς, τους μαύρους, τους Μουσουλμάνους και τους ντιντίδες αυτού εδώ του τόπου, δήλωσε με νόημα.

Σύμφωνα με τις αντιπροσωπείες της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, τα δύο κόμματα τα βρίσκουν σε όλα τα βασικά σημεία διακυβέρνησης: μισούν τους ανθρώπους, σιχαίνονται τους φτωχούς, αγαπούν τους επιχειρηματίες και θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια χώρα χριστιανοταλιμπάν.

Φυσικά, μοιράζονται την απέχθεια τους στην αριστερά, ενώ στα διαλείμματα από τη σωτηρία της χώρας συνεχίζουν να τελειοποιούν τις επιδόσεις τους στο άθλημα της κωλοτούμπας.

Νομίζω ότι ο Αντώνης κι εγώ θα γράψουμε ιστορία, είπε ο πρώην μποντιμπίλντερ. Μαζί, σα μια γροθιά, θα κάνουμε την Ελλάδα παράδεισο των πλουσίων χριστιανών ή αλλόθρησκων και κόλαση σε όποιον τολμήσει να μας πει ότι δεν έχει τις άκρες για να αγοράσει με δάνεια από τις χρεοκοπημένες τράπεζες ολόκληρη τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

(Μαζί με τον Καρατζαφέρη που γυρίζει στην ΝΔ, διαβάζουμε και την είδηση ότι ο Λοβέρδος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ. Το ερώτημα είναι πότε έφυγε από κει)


Από polyfimoss

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/08/blog-post_269.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου