Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ευθανασία στους διαδηλωτές ήθελε να κάνει αστυνομικός στο Φέργκιουσον

Ένας αστυνομικός του Μιζούρι απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του χθες, αφότου αποκάλεσε "λυσσασμένα σκυλιά" στη σελίδα του στο Facebook τους ανθρώπους που διαδηλώνουν κατά των συνθηκών του θανάτου του 18χρονου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά λευκού αστυνομικού στις 9 Αυγούστου στο Φέργκιουσον.

Ευθανασία στους διαδηλωτές ήθελε να κάνει αστυνομικός στο Φέργκιουσον
"Έχω βαρεθεί με αυτούς τους διαδηλωτές. Είστε ένα βάρος για την κοινωνία και μια μάστιγα για την περιοχή αυτή", έγραψε ο Μάικλ Πέιπερτ, αστυνομικός που υπηρετούσε από το 2008 στο αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ. "Αυτοί οι διαδηλωτές θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί την πρώτη νύχτα σαν λυσσασμένα σκυλιά", συνέχισε.

"Πού είναι οι μουσουλμάνοι που έχουν ένα σακίδιο στην πλάτη όταν τους χρειαζόμαστε", διερωτήθηκε, αναφερόμενος στο δράστη της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.
Πρόκειται για τον δεύτερο αστυνομικό της περιοχής του Σεντ Λούις (όπου υπάγεται το Φέργκιουσον) που απομακρύνεται από τα καθήκοντα του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο πλαίσιο των διαδηλώσεων.
"Η υπόθεση αυτή λαμβάνεται υπόψη πολύ σοβαρά και μια εσωτερική έρευνα σε βάθος θα διεξαχθεί", ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκλέντεϊλ.
Πηγή: ΑΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου