Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Σχισματικοί «Παλαιοημερολογίτες» ψευτοπαπάδες στο πλευρό της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής»! [video] - Η Εκκλησία της Ελλάδος να πάρει θέση, γιατί ο πολύς κόσμος δεν ξέρει..



Έχουμε και στο παρελθόν αναφερθεί στην...
υπόγεια διαπλοκή της Φασιστικής Ακροδεξιάς με τους μασκαράδες ψευτοπαπάδες του λεγόμενου «Πάτριου Ημερολογίου» (κοινώς «Παλαιοημερολογίτες»). Οι παλαιοημερολογίτικες σέκτες, για παράδειγμα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ, το Νοέμβρη του 2009... Αυτή η εμετική σχέση ήρθε να επιβεβαιωθεί απροκάλυπτα και με τη «Χρυσή Αυγή».
Θα θυμούνται πολλοί τον «παπά» εκείνο που... πρωταγωνιστούσε στα “tea parties” των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα πριν από ένα περίπου χρόνο... Πολλοί τότε είχαν καταγγείλει (και είχαν δίκιο) πως το μεγαλύτερο σαματά, τα βρισίδια, τις μούντζες στη Βουλή, κ.λπ. δεν τα έκαναν οι απλοί πολίτες που φιλειρηνικά διαδήλωναν την αντίθεσή τους στη λιτότητα. Οι οργανωμένες ομάδες των «φασαριόζων» με τις κρεμάλες ήταν ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία με επίκεντρο και διοργανωτή τη «Χρυσή Αυγή»! Ανάμεσά τους και ο εν λόγω «παπάς»... Ψευτοπαπάς δηλαδή, σχισματικός «παλαιοημερολογίτης» που δεν αναγνωρίζεται από την Εκκλησία της Ελλάδος και από καμία Κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία στον κόσμο, κοινώς... καραγκιόζης-μασκαράς με... ράσα! Μάλιστα -για τις ανάγκες της... περίστασης- είχε μετατρέψει το γνωστό σύνθημα των παλαιοημερολογιτών «Ορθοδοξία ή Θάνατος»  σε... «Νίκη ή Θάνατος». (Δείτε τον και σε παλαιότερα βίντεο από την εποχή των «Αγανακτισμένων» εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=kBRYm2zL-XU και εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=sOJkSGq5lDw).
Να τονίσουμε, επί τη ευκαιρία, και την εγκληματική ευθύνη των ΜΜΕ της διαπλοκής που τότε υπέθαλπαν αυτά τα φασιστικά φαινόμενα κατά της Βουλής και της Δημοκρατίας και παρουσίαζαν αυτές τις ακραίες ομάδες περίπου ως... ήρωες και «επαναστάτες»!...!
Σήμερα, λοιπόν, στον Ασπρόπυργο ο εν λόγω «παπάς» πρωτοστατούσε -μαζί με άλλους του σιναφιού του- σε εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» και ζητωκραύγαζε στις αναφορές στον Δικτάτορα Παπαδόπουλο, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Θεωρούμε αναγκαίο η Εκκλησία της Ελλάδος διά των εκπροσώπων της να επισημάνει στον κόσμο ότι οι μασκαράδες αυτοί με τα ράσα ούτε κανονικοί κληρικοί είναι ούτε καμία σχέση έχουν με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει να διακρίνει. Βλέπει το ράσο και σου λέει: «Να, και οι παπάδες είναι με τη Χρυσή Αυγή!»...
Δυστυχώς, στη σημερινή εποχή της γενικευμένης -και πρώτιστα ηθικής- Κρίσης θα δούμε πολλά πράματα και θάματα. Ας είμαστε έτοιμοι και ας μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα...


Read more: http://newdefrejus.blogspot.com/2012/06/video_6043.html#ixzz23os44KYB
Follow us: @NovusDeFreJus on Twitter | novusdefrejus on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου