Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

sgoyros ... Istoriai ...

27/12/2011 07:14

Swimming on... garbage


Δεν το ήθελε, το απευχόταν ο «μικρός πρωθυπουργός», αλλά τα έφερε έτσι η μοίρα, η ζωή, ο «Καλλικράτης» και το περιφερειακό συμβούλιο και... θα πρέπει να κολυμπήσει.
Ο λόγος για τον περιφερειάρχη Αττικής, το Γιάννη Σγουρό, που ανέλαβε με τη βούλα του περιφερειακού συμβουλίου, να διαχειριστεί το «θανάσιμο εχθρό» του, τα σκουπίδια.



Είναι πλεον ο πρόεδροςπρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου, του φορέα που αντικαθιστά τον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Οργάνου.
Ο νέος φορέας πρέπει σε ελάχιστο χρόνο να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει έργα που για δεκαετίες έμειναν στα λόγια, καθώς η διαχείριση των σκουπιδιών στην Αττική αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα τα τελευταία 25 χρόνια και παραμένει χωρίς αξιόπιστη λύση, είπε κατά τη σχετική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβούλιο ο... αξιόπιστος Γιάννης.
Άντε να δούμε... Εδώ θα είμαστε καi...


will we wΤζέγκινς Χαν, Johnάρχη
23/09/2011 11:15

Το ξέρει ο Γιώργος;


Άραγε γνωρίζει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ότι ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΝΠΕ Γιάννης Σγουρός, αυτός δηλαδή που θα πάει Ευρώπη και θα μιλήσει για ΕΣΠΑ, ΠΕΠ και όλα τα άλλα προγράμματα, δε γνωρίζει γρι αγγλικά;
Ας ρωτήσει το Γιοχάνες- και θα το μάθει σίγουρα.
Να τον ενημερώσουμε, πάντως, πως μια sgourophobia την έχει πάθει ο επίτροποςatch on you.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου