Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο Γιάννης Σγουρός στηρίζει πιθανό αγώνα Formula 1 στην Ελλάδα. (Ντόπα παίρνει όπως η άρση βαρών);



Συνάντηση είχε σήμερα στις 8:30 το πρωί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, με τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ Βασίλη Δεσποτόπουλο αλλά και τον επικεφαλής της "dielpis", Θανάσης Παπαθεοδώρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr,ο Περιφερειάρχης μαζί με το επιτελείο του ενημερώθηκε για την πιθανή διεξαγωγή αγώνα Formula 1 στην περιοχή της Δραπετσώνας και συζητήθηκε ο τρόπος αλλά και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσει το όλο εγχείρημα. Ωστόσο θα πρέπει να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία που θεωρείται πολύ μεγάλο εμπόδιο προκειμένου να προχωρήσει το έργο που θεωρείται εθνικής σημασίας.

Να σημειώσουμε ότι η χώρα μας είναι μία από τις 14 που έχουν καταθέσει πρόταση  στο μεγάλο αφεντικό της Formula 1 Bernie Ecclestone, για να ενταχθεί τα επόμενα χρόνια στο αγωνιστικό ημερολόγιο. Ο Βρετανός μάλιστα έχει αποδεχτεί την πρόταση ενώ τον περασμένο μήνα είχε και συνάντηση με Έλληνα με τον οποίο συζήτησε αυτό που ονειρεύεται κάθε φίλαθλος, δηλαδή να παρακολουθήσει στη χώρα μας αγώνα του κορυφαίου θεσμού στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου