Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αυτοψία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος στους ΧΑΔΑ



Δειγματοληπτικούς ελέγχους για την τήρηση των αποφάσεων και για την υφιστάμενη κατάσταση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ) στην περιφέρεια Πελοποννήσου, που είναι κλειστοί από τις 30 Ιουνίου, ζητεί με επιστολή του προς την ειδική γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαργαρίτα Καραβασίλη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.


Από τις 30 Ιουνίου 2012 και σε εφαρμογή των σχετικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί, όλοι οι ΧΑΔΑ στην περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κλειστοί, σημειώνει ο περιφερειάρχης στην επιστολή του, υπογραμμίζοντας τη συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της πολιτικής για τους ΧΑΔΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει ο κ. Τατούλης, η περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί τους αρμόδιους ελεγκτές να προβούν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους στους ΧΑΔΑ και να ενημερώσουν σχετικά τις υπηρεσίες για την τήρηση των αποφάσεων και για την υφιστάμενη κατάστασή τους, προκειμένου η περιφέρεια Πελοποννήσου να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες στην περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου