Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ανήλικα παιδιά απέτρεψαν την αυτοκτονία του πατέρα τους


Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε οικογενειακή τραγωδία στη Ρόδο, με τα παιδιά να μπαίνουν στην αποθήκη την ώρα που ο πατέρας τους ετοιμαζόταν να κρεμαστεί.
Αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού ήταν ένας 47χρονος άνδρας στη Ρόδο, ωστόσο τα δύο ανήλικα παιδιά του απέτρεψαν τυχαία το μοιραίο.
Ο 47χρονος, που είναι άνεργος από τον περασμένο Μάρτιο, βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε βρει ως διέξοδο την αυτοκτονία.
Ο χώρος ήταν η αποθήκη του σπιτιού του, στην οποία είχε φτιάξει την αγχόνη. Ελάχιστα δευτερόλεπτα όμως πριν κρεμαστεί, μπήκαν στην αποθήκη τα δύο παιδιά του, ένα αγόρι 16 ετών και ένα κορίτσι 13 ετών.
Στη θέα τους ο πατέρας κατέρρευσε ενώ τα παιδιά υπέστησαν σοκ. Βρήκαν, ωστόσο, τη δύναμη να επικοινωνήσουν με τη μητέρα τους, που εκείνη την ώρα ήταν στη δουλειά της ενώ στο σπίτι κατέφθασε και γιατρός, που χορήγησε ηρεμιστικά φάρμακα στον παρ' ολίγο αυτόχειρα. Τόσο αυτός όσο και η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και παρακολουθούνται από ψυχολόγο.
Πηγή: rodosalarm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου