Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Υπονομευμένο εξαρχής το ταξίδι του Σαμαρά»



Με τον «κρεμασμένο που ζητά περισσότερο σκοινί για να κρεμαστεί» παρομοίωσε την επιδιωκόμενη επιμήκυνση του μνημονίου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε σχόλιό του για τις επικείμενες επαφές του Πρωθυπουργού στην Ευρώπη.


«Η επιμήκυνση του μνημονίου ισοδυναμεί με παράταση της ύφεσης και των ολέθριων επιπτώσεών της στην κοινωνία», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, κατηγορώντας τον Αντ. Σαμαρά ότι «ετοιμάζεται να συναντήσει την ανώτερη ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία ως ικέτης και όχι ως εκφραστής των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας».

«Το ταξίδι του Πρωθυπουργού είναι υπονομευμένο εξαρχής. Αφού προηγουμένως αγνόησε το καταδικαστικό μήνυμα των εκλογών απέναντι στο μνημόνιο, ξεγελώντας τον ελληνικό λαό πως τάχατες επιδιώκει την επαναδιαπραγμάτευση, ο κ. Σαμαράς έκανε τα πάντα για να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους μας πως δεν διαπραγματεύεται και δεν διεκδικεί τίποτα», πρόσθεσε.

Καταλόγισε τέλος στον κ. Σαμαρά ότι «βαδίζει ολοταχώς για να κατακτήσει τον τίτλο του Πρωθυπουργού της χρεοκοπίας και της δραχμής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου