Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ούτε μια μέρα φυλακή για τον Ανδρουλιδάκη


Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο ο πρώην εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης. Έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση, αλλά καταφέρνει να βρίσκεται εκτός φυλακής

Εκτός φυλακής παραμένει ο πρώην εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης ο οποίος συνελήφθη μετά την καταδίκη του στις 30 Ιουλίου σε κάθειρξη πέντε ετών για υπεξαίρεση 4.200.000.
Στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι ο ίδιος είχε υπεξαιρέσει το ποσό των  που προοριζόταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού Tempo.
Παρά την καταδίκη του όμως ο κ. Ανδρουλιδάκης, που και στο παρελθόν, αν και υπήρχε ένταλμα σύλληψης, δεν ήταν δυνατόν να.... εντοπιστεί, νοσηλεύεται με διάφορες προφάσεις σε διαφορετικά νοσοκομεία.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Koutipandoras.gr, τη μέρα που το δικαστήριο εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση,  ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης αποχώρησε από την αίθουσα για να συλληφθεί αργότερα την ίδια μέρα από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο επικαλούμενος καρδιολογικά προβλήματα. Δύο μέρες αργότερα και αφού υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, πήρε εξιτήριο χωρίς να υπάρχει καρδιολογικό πρόβλημα.
Στις 3 Αυγούστου επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρεται στο Αιγινήτειο Ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί αποφαίνονται ότι δεν χρήζει νοσηλείας.
Στις 4 Αυγούστου επικαλείται τάσεις αυτοκτονίας και μεταφέρεται στο Αττικό νοσοκομείο και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Παρότι το Αιγινήτειο Νοσοκομείο αρμόδιο για ψυχιατρικά περιστατικά του έδωσε εξιτήριο κρίνοντας ότι δεν χρήζει νοσηλείας ο κ. Ανδρουλιδάκης νοσηλεύεται έκτοτε στο Θριάσιο φρουρούμενος από τρεις αστυνομικούς.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο Διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου, επιβεβαίωσε ότι ο κ. Ανδρουλιδάκης νοσηλεύεται στη ψυχιατρική κλινική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με παραπεμπτικό ιδιώτη ψυχιάτρου.
Πηγή: Koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου