Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Παιδική χαρά το ΠΑΣΟΚ

Παιδική χαρά

Τη στήριξη του στον πρωθυπουργό και την ελληνική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ο Ευάγγελος "απολύτως" Βενιζέλος, στη χτεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Στην ίδια συνεδρίαση, ο Ευάγγελος, επιβεβαίωσε ακόμα πως η γη είναι στρογγυλή και πως ο Βασίλης Καρράς δεν είναι τραγουδιστής.


Μετά τις 3 μεγάλες αποκαλύψεις και ειδικά την πρώτη που αφορούσε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, 2 στελέχη του ΠΑΣΟΚ έπαθαν καρδιακό επεισόδιο και άλλος ένας πήδηξε από το παράθυρο φωνάζοντας Τζερόνιμο (ή Ιερώνυμος). 

Στη συνέχεια όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παίξανε κουτσό, μακριά γαϊδούρα και άφησαν για το τέλος, το αγαπημένο τους παιχνίδι, το "στηρίζουμε αλλά με μέτρο". Το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζεται με 2 ομάδες. Τη μία ομάδα, αποτελείται από την εκάστοτε κυβέρνηση και έχει παθητικό ρόλο και την άλλη (στην προκειμένη το ΠΑΣΟΚ) από την εκάστοτε αντιπολίτευση. Κάθε φορά που μια από τις 2 ομάδες είναι στην Κυβέρνηση, η άλλη, που βρίσκεται στην αντιπολίτευση ακόμα και αν δηλώνει μέρος της κυβέρνησης λόγω συνεργασίας, δηλώνει πως ναι μεν στηρίζει τις αποφάσεις τις κυβέρνησης, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα το κάνει εις βάρος του ελληνικού λαού. Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετές φορές και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να παίζουν και τους 2 ρόλους, με πολύ μεγάλη επιτυχία και πολλή πλάκα. 

Πηγή: Παιδική χαρά - RAMNOUSIA 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου